Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική της Super League.
Ο Παναιτωλικός βρήκε γκολ από τα… αποδυτήρια παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό.
Μετά από φάουλ του Αριγίμπι από τα αριστερά, ο Ιωαννίδης έδιωξε προς τα πλάγια και ο Εντινγκά με ξερό αριστερό σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Διούδη, κάνοντας το 1-0!
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μεταμορφώθηκε, άρχισε να πατάει στην περιοχή του Παναιτωλικού και πολλές ευκαιρίες προκειμένου να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με αποκορύφωμα την φάση στο 62′ όταν από «σκάψιμο» του Αϊτόρ, ο Βιγιαφάνιες έδωσε με κεφαλιά-ψαράκι πάσα… πάρε-βάλε στον Ενγκμπακοτό ο οποίος πλάσαρε από τα τρία μέτρα, με τον Μελίσσα να ακουμπάει ίσα-ίσα τη μπάλα και να της δίνει πορεία για το οριζόντιο δοκάρι!
Παναιτωλικός: Μελίσσας, Μεντίνα, Τσότσαλιτς, Βάντερσον, Περέιρα, Ταχάρ (65′ Τσιγγάρας), Εντινγκά (77′ Τζανακάκης), Ντάλσιο (84′ Κωνσταντόπουλος), Ντίας, Αριγίμπι (84′ Αρσούρα), Καρέλης (78′ Βέργος).
Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Καραγιάννης, Μολό (80′ Τζαβίδας), Νιάς, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (73′ Μακέντα), Ιωαννίδης, Ενγκμπακοτό (83′ Αθανασακόπουλος), Καμπετσής (46′ Αϊτόρ).