Ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκης σε δημοτικά γυμναστήρια του Πειραιά

Δημοτικά γυμναστήρια στα οποία ολοκληρώνονται εργασίες ανακαίνισης επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Ιωσήφ Βουράκης, συνοδευόμενος από τους υπεύθυνους του αθλητικού τμήματος του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βουράκης βρέθηκε στα δημοτικά γυμναστήρια του Νέου Φαλήρου, στο κλειστό Γυμναστήριο «Π. Σαλπέας» και στα γυμναστήρια που βρίσκονται στις  οδούς Φραγκιαδών και Καλλέργη, καθώς και στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κ. Κωσταράκος» στα Καμίνια.

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Ιωσήφ Βουράκης, σε δήλωσή του ανέφερεπως επισκέφθηκε δημοτικούς χώρους άθλησης της πόλης μας,  στους οποίους έχουν γίνει παρεμβάσεις για την αναβάθμισή τους. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα των εργασιών, επισημαίνοντας πως άμεσα οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να τους επισκέπτονται προκειμένου να αθλούνται.

Τέλος, ο κ. Βουράκης επεσήμανε πως είναι πολύ σημαντικό να παρέχονται σύγχρονοι, ασφαλείς και λειτουργικοί αθλητικοί χώροι στους Πειραιώτες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στ. Αντωνάκου: Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για τις αθλητικές εγκατάστασεις

Γεμάτη χαρά για την πρόοδο των έργων αλλά και υπερηφάνεια για τα στελέχη του ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά, η πρόεδρός του Σταυρούλα Αντωνάκου γνωστοποίησε την ολοκλήρωση ανακατασκευής ακόμη μίας αθλητικής εγκατάστασης. Πρόκειται για το κεντρικό γήπεδο τένις στα «Βοτσαλάκια» κι όπως υπογραμμίζει η κα Αντωνάκου σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα[…]

Περισσότερα »

Θέμα ημερών είναι για να ανακοινώσει η ΝΔ τους υποψηφίους περιφερειάρχες που θα στηρίξει στην αυτοδιοικητική μάχη του Μαΐου και ο Κυριάκος Μητσοτάκηςμε τους στενούς του συνεργάτες βρίσκονται σε διαρκείς συσκέψεις προκειμένου να καταλήξουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Στόχος της Πειραιώς είναι και οι 13 περιφέρειες της χώρας την βραδιά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *