Ο Σπύρος Σπυρίδων Διευθύνων Σύμβουλος στην ΕΕΤΑΑ

Μετά τις εκλογές που έγιναν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) αναδείχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε τον Σπύρο Σπυρίδωνα ως το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ o οποίος τόνισε για την εκλογή του:

«Στην Γενική Συνέλευση της 27ης Νοεμβρίου της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης κ´ Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) είχα την τιμή μετά από πρόταση του Υπουργείου Εσωτερικών και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), να εκλεγώ στην νέα διοίκηση και στην συνέχεια στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της σημαντικής για την Αυτοδιοίκηση και την Δημόσια διοίκηση, Α.Ε. του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εσωτερικών και τους εκπροσώπους των Συλλογικών φορέων της Αυτοδιοίκησης για την εμπιστοσύνη τους και να τους διαβεβαιώσω ότι συμπαραταχθώ μαζί τους με όλες μου τις δυνάμεις στην Εθνική προσπάθεια που όλοι οφείλουμε να συμμετάσχουμε και αφορά την επόμενη μέρα για την χώρα μας και τους Έλληνες πολίτες.

Στον επίσης νεοεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Ηλία Γιάτσιο και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΤΑΑ, εύχομαι καλή δύναμη, και καλά μετρήσιμα αποτελέσματα στην κοινή προσπάθεια και τις ευθύνες που σε πλήρη συνεργασία αναλαμβάνουμε.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει τη Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

Συνεδριάζει τη Τετάρτη 16-12 στις 17:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά με τα εξής Θέματα Ημερήσιας Διάταξης: ΘΕΜΑ 1ο:  «Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Πειραιά έτους 2016». ΘΕΜΑ 2ο: «Έγκριση 5ου προσωρινού ισολογισμού της 31/8/15 (εταιρική χρήση 1.9.2014-31.8.2015) της υπό εκκαθάριση Δημοτικής Επιχείρησης Προβολής & Επικοινωνίας (Δ.Ε.Π.Ε.Π.)». ΘΕΜΑ 3ο:  «Καθορισμός του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *