Ο Σπύρος Σπυρίδων Διευθύνων Σύμβουλος στην ΕΕΤΑΑ

Μετά τις εκλογές που έγιναν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) αναδείχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε τον Σπύρο Σπυρίδωνα ως το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ o οποίος τόνισε για την εκλογή του:

«Στην Γενική Συνέλευση της 27ης Νοεμβρίου της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης κ´ Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) είχα την τιμή μετά από πρόταση του Υπουργείου Εσωτερικών και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), να εκλεγώ στην νέα διοίκηση και στην συνέχεια στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της σημαντικής για την Αυτοδιοίκηση και την Δημόσια διοίκηση, Α.Ε. του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εσωτερικών και τους εκπροσώπους των Συλλογικών φορέων της Αυτοδιοίκησης για την εμπιστοσύνη τους και να τους διαβεβαιώσω ότι συμπαραταχθώ μαζί τους με όλες μου τις δυνάμεις στην Εθνική προσπάθεια που όλοι οφείλουμε να συμμετάσχουμε και αφορά την επόμενη μέρα για την χώρα μας και τους Έλληνες πολίτες.

Στον επίσης νεοεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Ηλία Γιάτσιο και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΤΑΑ, εύχομαι καλή δύναμη, και καλά μετρήσιμα αποτελέσματα στην κοινή προσπάθεια και τις ευθύνες που σε πλήρη συνεργασία αναλαμβάνουμε.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: Τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας

Ο Δήμος Πειραιά και η εταιρεία «PepsiCo», διένειμαν και σήμερα τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σιτίζουμε και μοιράζουμε χαμόγελα!», που υλοποιείται από τον Μάιο 2016 σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης. Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος ήταν παρών στην διανομή,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *