Ο Βασίλης Τοκάκης δίνει μαθήματα ζωής με την «Άνοιξη Μυαλού»

Στις 12 Νοεμβρίου του 2019 ο δημοσιογράφος Βασίλης Τοκάκης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο και στις 18 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς χειρουργήθηκε για πρώτη φορά. Αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της ζωής στο όριο με την έκδοση του βιβλίου «Άνοιξη Μυαλού». 

Μέσα από τα λόγια του περνούν οι τρικυμίες, οι ξαστεριές και οι ξαφνικές συνειδητοποιήσεις της ψυχής του.

Αυτή είναι η ιστορία μιας μάχης. Αυτή είναι η ιστορία ενός μυαλού που ανθίζει. Αυτή είναι η ιστορία ενός ανθρώπου αποφασισμένου να ζήσει μόνο και μόνο για να μυρίσει το επόμενο ξημέρωμα. Η φλόγα του για ζωή μπορεί να σε κάνει να δεις και τη δική σου ζωή με άλλη ματιά.

Τα έσοδα από τα συγγραφικά δικαιώματα του βιβλίου «Άνοιξη Μυαλού», που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 7/12, θα διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Παπαβασιλείου σκηνοθετεί Γκολντόνι στον Πειραιά

Της Κατερίνας Παπαγεωργίου… Σε τραγωδίες του Ευριπίδη που είδαμε στην Επίδαυρο, ο Βασίλης Παπαβασιλείου έβαζε τις ηρωίδες του να φτιάχνουν επί σκηνής καφέ σε γκαζάκι! Πάντα ανατρεπτικός και ιδιαίτερα ταλαντούχος ο γνωστός σκηνοθέτης έρχεται σε λίγες μέρες στον Πειραιά και σκηνοθετεί την κωμωδία που ο ίδιος μεταφράζει “Καβγάδες στην Κιότζα”[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *