ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού

Αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού.

Οι Δικαιούχοι και οι Πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων από την11.07.2018 και ώρα 11:00 μέχρι την 13.07.2018 και ώρα 23:59.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού. Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Δικαιούχων, είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά, είτε κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ μέχρι την 16.07.2018 και ώρα 13.00.

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Παρόχων σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων.

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων και τη δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο θα έχει 12μηνη διάρκεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εισβολή μελών της ΠΟΕΔΗΝ στο υπουργείο Υγείας

Εισβολή στο υπουργείο Υγείας πραγματοποίησε ομάδα περίπου 30 ατόμων, μελών της ΠΟΕΔΗΝ, λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης. Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ ζήτησαν να δουν με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, την ώρα που στο γραφείο του ήταν σε εξέλιξη συνάντηση με συνδικαλιστικούς φορείς της ΟΕΝΓΕ και της ΕΙΝΑΠ. Eurikinissi /[…]

Περισσότερα »

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. από την επανεμφάνιση Ρούπα

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται το κείμενο που ανήρτησε η σύντροφος του Μαζιώτη. 23 ημέρες μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη και ανήμερατης μεταφοράς του τρομοκράτη στο νοσοκομείο Παπανικολάου, η σύντροφός του και καταζητούμενη από την ΕΛ.ΑΣ. με κείμενο που ανήρτησε στην ιστοσελίδα indymedia, σημειώνει πως ο ένοπλος αγώνας της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *