ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού

Αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού.

Οι Δικαιούχοι και οι Πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων από την11.07.2018 και ώρα 11:00 μέχρι την 13.07.2018 και ώρα 23:59.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού. Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Δικαιούχων, είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά, είτε κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ μέχρι την 16.07.2018 και ώρα 13.00.

Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των Παρόχων σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων.

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων και τη δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο θα έχει 12μηνη διάρκεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

EINAΠ: Συναντήσεις και ενημερώσεις για θέματα Υγείας

Η λειτουργία των δημοσίων νοσοκομείων και τα εργασιακά των γιατρών, κυριαρχούν στην ατζέντα των συναντήσεων των νοσοκομειακών γιατρών της ΑΘήνας και του Πειραιά. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΙΝΑΠ: «Την Πέμπτη 09/02/17 έγινε συνάντηση του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ με τους γιατρούς των νοσοκομείων ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ και ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. Έγινε συζήτηση[…]

Περισσότερα »

Πτώση ασανσέρ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ – Τέσσερις τραυματίες

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν λόγω πτώσης ασανσέρ του παλιού κτιρίου του ΑΧΕΠΑ από το ισόγειο στον -2 όροφο, σύμφωνα με καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ). Οι τραυματίες, που δεν φέρουν επικίνδυνα για την ζωή τους τραύματα, είναι ένας τραυματιοφορέας, μία χειρίστρια μηχανημάτων και δυο συνοδοί ασθενών. Τα αίτια πτώσης ανελκυστήρα διερευνά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *