ΟΑΕΔ: Τελικοί πίνακες για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Αναρτώνται σήμερα Τρίτη ηλεκτρονικά οι τελικοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για το σχολικό έτος 2019-2020, όπως έχει καθοριστεί, βάσει της με αρ. 41440/17-05-2019 δημόσιας πρόσκλησης, ως εξής:

Πίνακας κατηγορίας βρεφών Α (βρέφη από 8 μηνών έως 1,5 ετών).

Πίνακας κατηγορίας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 ετών έως 2,5 ετών).

Πίνακας κατηγορίας νηπίων (νήπια από 2,5 ετών έως την προσχολική ηλικία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, οι τελικοί πίνακες καταρτίστηκαν από τις τριμελείς Β’ βάθμιες επιτροπές εξέτασης ενστάσεων και επιλογής των υποψήφιων βρεφών και νηπίων που συγκροτήθηκαν με την αρ. πρωτ. 52090/25-06-2019 Απόφαση της διοικήτριας του ΟΑΕΔ. Οι εργασίες των επιτροπών έγιναν με αυτοποιημένο διαφανή και αντικειμενικό τρόπο, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος μοριοδότησης, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της υπ΄ αρ. 2229/32/14.05.2019 Απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα αποτελέσματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ian.oaed.gr/apprenet/bns ή στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς που υπέβαλαν την αίτησή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυρκαγιά αργά χθες το βράδυ σε αποθήκη στον Πειραιά

Πυρκαγιά ξέσπασε αργά χθες το βράδυ από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε αποθήκη στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Δραγατσανίου και Αντιπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου.  Από την αποθήκη απεγκλωβίστηκε ένας άνθρωπος ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Περισσότερα »

ΙΚΑ: Αντιδρούν οι εργαζόμενοι στην εμπλοκή εισπρακτικών

Να μην ανατεθεί η διαδικασία είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε ιδιωτικές εταιρίες, ζητάει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων (ΠΟΣΕ) στο ΙΚΑ. Οι εργαζόμενοι στο ταμείο, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού στους Οργανισμούς Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ) στην οποία τονίζεται ότι η πίεση που ασκείται από[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *