ΟΑΕΔ: Τελικοί πίνακες για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Αναρτώνται σήμερα Τρίτη ηλεκτρονικά οι τελικοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για το σχολικό έτος 2019-2020, όπως έχει καθοριστεί, βάσει της με αρ. 41440/17-05-2019 δημόσιας πρόσκλησης, ως εξής:

Πίνακας κατηγορίας βρεφών Α (βρέφη από 8 μηνών έως 1,5 ετών).

Πίνακας κατηγορίας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 ετών έως 2,5 ετών).

Πίνακας κατηγορίας νηπίων (νήπια από 2,5 ετών έως την προσχολική ηλικία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, οι τελικοί πίνακες καταρτίστηκαν από τις τριμελείς Β’ βάθμιες επιτροπές εξέτασης ενστάσεων και επιλογής των υποψήφιων βρεφών και νηπίων που συγκροτήθηκαν με την αρ. πρωτ. 52090/25-06-2019 Απόφαση της διοικήτριας του ΟΑΕΔ. Οι εργασίες των επιτροπών έγιναν με αυτοποιημένο διαφανή και αντικειμενικό τρόπο, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος μοριοδότησης, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της υπ΄ αρ. 2229/32/14.05.2019 Απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα αποτελέσματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ian.oaed.gr/apprenet/bns ή στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς που υπέβαλαν την αίτησή τους.

Θοδωρής Ασβεστόπουλος

Θοδωρής Ασβεστόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χτύπησε δύο άτομα με το αμάξι και τα εγκατέλειψε στην Κορίνθου – Πατρών

Οδηγός  τραυμάτισε δύο άτομα στην εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών και αμέσως εξαφανίστηκε. Το Ι.Χ. που οδηγούσε ο άγνωστος συγκρούστηκε με μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί, στα φανάρια της περιοχής Περίγυρος στο Λέχαιο Κορινθίας. Αν και είδε τους επιβάτες του δίκυκλου να πέφτουν αιμόφυρτοι στο οδόστρωμα, δεν σταμάτησε για να τους βοηθήσει ή να καλέσει ασθενοφόρο.[…]

Περισσότερα »

Εκτεταμένα επεισόδια στην πλατεία Εξαρχείων  

Εκτεταμένα επεισόδια στους δρόμους γύρω από την πλατεία Εξαρχείων καθώς ομάδες αντιεξουσιαστών έχουν καταλάβει τον ευρύτερο χώρο και επιτίθενται στους άνδρες των ΜΑΤ με βόμβες μολότοφ και πέτρες. Αντίστοιχα οι αστυνομικές δυνάμεις είναι παρατεταγμένες στην οδό Μπουμπουλίνας, Μπόταση,  Ζαϊμη και Σολωμού και επιχειρούν για τον περιορισμό των ταραχοποιών εντός της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *