Έργα οδοποιίας Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, με εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρου, η βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου Τροιζηνίας Μεθάνων συνολικού προϋπολογισμού 1.495.000,00 ευρώ.

Το οδικό δίκτυο του χερσαίου Δήμου της Π.Ε. Νήσων Αττικής που διαθέτει δύσκολο ανάγλυφο, χρήζει άμεσης βελτίωσης. Με το έργο αυτό αναβαθμίζεται το οδικό δίκτυο και γίνεται ασφαλέστερο και ποιο λειτουργικό για την Τροιζηνία και τα Μέθανα. Αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και των επισκεπτών, αυτό αποδεικνύει και η παρουσία στη συνεδρίαση των Αντιδημάρχων κκ Πατουλιά Κωνσταντίνου και Παντελή Βασίλειου, καθώς και του Δημοτικού Σύμβουλου Σαμπάνη Δημήτριου.

 Το έργο αφορά την επισκευή 29 υπαρχουσών δημοτικών οδών. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν σε :

  • Χωματουργικά (εκσκαφές)
  • Τεχνικά έργα
  • Οδοστρωσία
  • Ασφαλτικά

Η Περιφέρεια Αττικής  και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, με συνέπεια λόγων και έργων και με το βλέμμα στραμμένο στην ουσία και όχι στη βιτρίνα, κατασκευάζει έργα στοχευμένα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων των επαγγελματιών και των επισκεπτών και συμβάλει στην αναβάθμιση της ασφάλειας, της ποιότητας ζωής και της τουριστικής ανάπτυξης. Αυτό αφορά ιδιαίτερα την Χερσόνησο των Μεθάνων που χειμάζεται και λόγω της μη λειτουργίας των Ιαματικών Πηγών της Λουτρόπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλ. Κοτέας: Προτεραιότητα να είναι η κοινωνική πολιτική 

Η ανάπτυξη της πόλης βασίζεται σε χαρούμενους ανθρώπους, υποστήριξε μιλώντας στο Κανάλι 1 και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» του Ν. Μπαρδούνια , ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Αλέξανδρος Κοτέας.

Περισσότερα »

κ. Σεραφείμ: “Δημιουργείται νέα γέφυρα συνεργασίας με τον Παναμά”

Την Ακολουθία του Αγιασμού στην πρεσβεία του Παναμά η οποία βρίσκεται στον Πειραιά, τέλεσε τη Δευτέρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ. Απευθυνόμενος προς τη νέα Πρέσβειρα CristinaLiakopoulosdePapadikis και τους συνεργάτες της, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του «διότι μας φέρατε κοντά με μία σπουδαία και μοναδική χώρα, τη χώρα του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *