Οι καλεσμένοι της εκπομπής “καλλίΠόλις” το Σάββατο 8/2

Συντονιστείτε το Σάββατο 8/2/2020, 11.00 – 13.00 στο Κανάλι Ένα 90,4 και σε μία πολύ ξεχωριστή “καλλίΠόλις”, με εκλεκτούς καλεσμένους στο στούντιο, πολιτιστικά νέα και φυσικά τις μουσικές που αγαπάμε…να ακούμε!

Η Λίλα Παπαπάσχου & ο Χρήστος Σούτος υποδέχονται στο Κανάλι Ένα 90,4:

– Τον Παναγιώτη Παπαϊωάννου, γνωστό ποινικολόγο, Δρ. Εγκληματολογίας, συγγραφέα και πολιτιστικό συντάκτη του ηλεκτρονικού περιοδικού “Θεαθήναι”, με αφορμή την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του “Dead Rockers Society”, την Τετάρτη 12/2/2020, στις 7μμ, στο Hard Rock Cafe. Οι Γιώργος Δημητριάδης, Jane Sabanikou, Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης και ο προλογίσας το βιβλίο Θοδωρής Μανίκας, έχουν καταγράψει ο καθένας τους μακρά και σημαντική πορεία στους όμορους χώρους της συγγραφής, της δημοσιογραφίας, της μουσικής σύνθεσης/παραγωγής και της ζωντανής μουσικής παρουσίας του ροκ-εν-ρολ στη χώρα μας.

Ως αναγνώστες και ως συνεπείς μέτοχοι της υπόθεσης ροκ θα μιλήσουν, ο καθένας από τη δική του σκοπιά, για το πλήρες ηλεκτροφόρων ιστοριών βιβλίο ενός off-center συγγραφέα και κυρίως για την πρώτη ύλη των σελίδων του: τις μνήμες από και για τη μουσική των 29 νεκρών -αλλά επ’ ουδενί πεθαμένων- μελών της Λέσχης των Νεκρών Ρόκερ με την οποία το βιβλίο καταπιάνεται.

– Τον Παντελή Δεντάκη, γνωστό και καταξιωμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη, με αφορμή την πολυμεσική παράσταση “Η Μικρή μέσα στο Σκοτεινό Δάσος”, του Philippe Minyana, από την Ομάδα Black Forest, σε σκηνοθεσία του ίδιου, που παρουσιάζεται ήδη με επιτυχία στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων. Πρόκειται για μια ελεύθερη διασκευή του μύθου «Πρόκνη και Φιλομήλα» από τις «Μεταμορφώσεις» του Οβιδίου. Η παράσταση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου, από τις 20 Ιανουαρίου μέχρι τις 14 Απριλίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Φωτεινή Αθερίδου στο Κανάλι Ένα 90.4

H νέα και ταλαντούχα ηθοποιός, συγγραφέας και στιχουργός Φωτεινή Αθερίδου φιλοξενήθηκε στο Κανάλι Ένα στους 90,4 στην εκπομπή «σε πρώτο ενικό» με τους Νίκο Παπαϊωάννου και Σπύρο Μιχαλόπουλο Η Φωτεινή, επηρεασμένη από τον  πατέρα της Θοδωρή Αθερίδη και τη μητέρα της Ελένη Γκασούκα,  ακολούθησε τα επαγγελματικά χνάρια τους. Αποφοίτησε από[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *