Οι καλεσμένοι της “καλλίΠόλις” το Σάββατο 16/3

Συντονιστείτε κι αυτό το Σάββατο 16/3 στους 90,4 και σε μία ανοιξιάτικη μουσικό-θεατρική “καλλίΠόλις” με εκλεκτούς καλλιτέχνες στην παρέα. Η Λίλα Παπαπάσχου & ο Χρήστος Σούτος υποδέχονται στο στούντιο του Καναλιού Ένα 90,4:

11.00-12.00

Την γνωστή τραγουδίστρια/ερμηνεύτρια Γιάννα Τερζή, με αφορμή τις νέες live εμφανίσεις της. Η Γιάννα Τερζή επιλέγει αγαπημένα τραγούδια της παγκόσμιας δισκογραφίας και ελληνικά ακούσματα που έχουν ακουμπήσει την καρδιά μας.

Από τη Beyoncé μέχρι την Χαρούλα Αλεξίου και ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια μέχρι διεθνείς rnb επιτυχίες, συνδυάζονται με τη μαγεία της σύγχρονης μουσικής και του ηλεκτρονικού ήχου. Δύση  Ανατολή συνυπάρχουν μουσικά και η Γιάννα Τερζή δίνει το δικό της στίγμα στο Faust!

12.000-13.00

Τους συντελεστές της παράστασης “VINCENT” – ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ, του Philip Ridley, σε σκηνοθεσία Ευθύμη Χρήστου.

Η γνωστή και καταξιωμένη ηθοποιός Μαρία Ζορμπά και ο ταλαντούχος ηθοποιός Δημήτρης Φουρλής, μαζί με τον σκηνοθέτη της παράστασης θα μας ταξιδέψουν θεατρικά σε έναν παγωμένο και σκληρό κόσμο, στον οποίο όμως πάντα υπάρχει χώρος για λίγη τρυφερότητα και αγάπη.

Ο σκηνοθέτης Ευθύμης Χρήστου και η Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρενο στο Ρουφ φέρνουν στην Ελλάδα το πολυβραβευμένο έργο του σύγχρονου Άγγλου συγγραφέα Philip Ridley, μιλώντας μέσα από αυτό για τη διαφορετικότητα, το ρατσισμό και πολλά ακόμη, άκρως ενδιαφέροντα και επίκαιρα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι εγκεκριμένες αρχαιολογικές έρευνες που διενεργούνται στην Ελλάδα

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού  Κώστας Τασούλας υπέγραψε τις παρακάτω νέες αρχαιολογικές έρευνες που διενεργούνται ή πρόκειται να διεξαχθούν στην Ελλάδα, κατά το έτος 2014. Γεωφυσική, επιφανειακή και ανασκαφική έρευνα της Βρετανικής Σχολής Αθηνών, σε συνεργασία με την ΙΣΤ’ ΕΠΚΑ στην αρχαία Όλυνθο, Π.Ε.Χαλκιδικής. Ανασκαφική και γεωφυσική έρευνα από τη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *