Οι παγίδες τη συμπλήρωσης του μηχανογραφικού την τελευταία στιγμή

του Συμεών Πεϊμανίδη

Λήγει, σήμερα Τετάρτη, η προθεσμία για την τελική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου για τους υποψήφιους των Πανελληνίων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η σημερινή προθεσμία είναι οριστική και καμία αλλαγή δεν θα γίνει δεκτή μετά το πέρας αυτής.

Μετά από αυτό θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Για τις παγίδες που μπορεί να κρύβει η συμπλήρωση του μηχανογραφικού της… τελευταίας στιγμής, μίλησε στο Κανάλι Ένα, ο καθηγητής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, Γιώργος Χασιακής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλάζει η ηλικία για την εξαγορά της στρατιωτικής θητείας

Στα 33 έτη, από τα 35 που ισχύει σήμερα, μειώνεται το όριο ηλικίας για την εξαγορά της στρατιωτικής θητείας. Την κατάθεση της σχετικής ρύθμισης προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μέτρο με δημοσιονομικό όφελος. Στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου, το οποίο ρυθμίζει θέματα σταδιοδρομίας και εξέλιξης[…]

Περισσότερα »

“Η νέα ρύθμιση χρεών κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση”

“Αναντίρρητα, η νέα ρύθμιση χρεών κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, έχει πιο ευνοϊκούς και ελαστικούς όρους, ενώ αναμένεται να δώσει μεγάλη ανάσα στις επιχειρήσεις, αυξάνοντας παράλληλα τα δημόσια έσοδα και εκείνα των ασφαλιστικών ταμείων, σε μια περίοδο που η οικονομία και κατ’ επέκταση η αγορά στενάζουν, λόγω της συσσώρευσης των[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *