Οι ποιητικές Παρασκευές στο Δημοτικό Θέατρο

Επιμέλεια: Κατερίνα Παπαγεωργίου

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά συνεργάζεται με την  “Αθήνα 2018-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου” του Δήμου Αθηναίων εστιάζοντας στο πρότζεκτ “Η ποίηση on the road” με κύκλο εκδηλώσεων, όπου νέοι ποιητές, θα μας ταξιδεύουν με όχημα την ποίηση, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου συζητώντας παράλληλα με επίκεντρο την εποχή τους.

Η πρώτη εκδήλωση πάντα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 7μμ. με θέμα: “Ποίηση και Σώμα”.

Συμμετέχουν οι ποιητές: Γιώργης Γιατρομανωλάκης, Μυρσίνη Γκανά, Μαρία Φίλη, Μαρία Κουλούρη, Εύα Σπαθάρα. Συντονιστής: Γιάννης Μπασκόζος.

Ποίηση on the road

Να υπογραμμίσουμε, πως στο πλαίσιο της δράσης “Ποίηση on the road” θα συνεχίζονται κάθε πρώτη του μήνα οι δημόσιες αναγνώσεις στα μέσα μεταφοράς, τόσο στο μετρό και στα λεωφορεία όσο και στα τρένα.

Ιδιαίτερη επιτυχία είχε η πρώτη ανάγνωση με την συμμετοχή γνωστών ποιητών που έγινε την  προηγούμενη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου στο μετρό του Συντάγματος.

Το επόμενο ραντεβού έχει οριστεί για την 1η Νοεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lavranos Jazz Quintet (HALF NOTE JAZZ CLUB 3/12)

Η Μίλλη Καραλή και ο Νίκος Λαβράνος μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης Piaf που κράτησε 3 χρόνια, επιστρέφουν για λίγες παραστάσεις στον Half Note, με μια καινούργια παράσταση αφιερωμένη στα τραγούδια του κόσμου μέσα απο την jazz. Εάν θα ήθελε κανείς, με δυο μονάχα λέξεις να χαρακτηρίσει τον Νίκο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *