Oι σκέψεις του συντρόφου σου σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο

Γράφει η Μαΐρα

Μάθε τις σκέψεις του συντρόφου σου για την σχέση σας σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο

Αρουραίος: Αγαπάει την οικογένεια.  Δίνει την εντύπωση ότι ανέχεται τα πάντα ώστε να εξασφαλίσει το να είσαι πιστός δίπλα του.  Εάν νιώσει ότι τον αποφεύγεις, θα θυμώσει και θα συμπεριφερθεί κτητικά.  Αυτό που πραγματικά θέλει, είναι να έχει έναν σύντροφο δίπλα του, που θα τον νοιάζεται και θα τον αγαπάει.  Για αυτό εάν υπάρξει χωρισμός δεν θα επιδιώξει επανασύνδεση, αλλά θα ψάξει για καινούργιο.

Βουβάλι:  Στον έρωτα, αναζητά σύντροφο που θα του μοιάζει, θέλωντας να έχει μία σχέση ήρεμη και ισορροπημένη.  Δεν επιδιώκει φασαρίες, φωνές και καβγάδες.  Χτίζει την σχέση με ειλικρίνεια και αγάπη.  Εάν νιώσει την επιπόλαιη συμπεριφορά του συντρόφου του, αρχίζει να τον αποφεύγει μέχρι να έρθει το οριστικό τέλος, χωρίς επιστροφή.  Το ιδανικότερο είναι να βρει έναν σύντροφο με παρόμοια θέλω και να ζήσει όλη του την ζωή.

Τίγρη: Τον συναρπάζουν τα ανεξάρτητα και δυναμικά άτομα.  Όμως επιδή δεν θυσιάζεται στην σχέση,αναννεώνει διαρκώς τους ερωτικούς του συντρόφους, ψάχνοντας την σταθερότητα, μέσα από κάθε ερωτικό σύντροφο.  Στην ουσία είναι ερωτευμένος μόνο με τον εαυτό του και για αυτό συμπεριφέρεται με ειρωνεία και υπεροψία στην σχέση.  Επιδιώκει τον θαυμασμό και όχι την ουσιαστική αγάπη.

Γάτα: Συναρπάζεται από ισχυρές προσωπικότητες ώστε να καλύπτουν τις δικές του αδυναμίες.  Συμπεριφέρεται με ελαφρά την καρδία απέναντι στην γκρίνια, τα παράπονα και τις απαιτήσεις του συντρόφου της.  Αναγκάζεται να παραμένει σε μια σχέση που έχει συμβιβαστικό χαρακτήρα.  Παρόλα αυτά, περιφρονεί το ταίρι της, πιστεύοντας ότι της αξίζει μια καλύτερη ζωή.

Δράκος: Είναι σταθερός και πιστός στον σύντροφο του.  Θέλει εξίσου έναν σταθερό και πιστό σύντροφο για να μπορέσει να εκφραστεί μέσα στην σχέση.  Αυτό που του αρέσει είναι το φλερτ το οποίο το εκδηλώνει σε κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί χωρίς όμως περαιτέρω εξέλιξη.  Δεν συγχωρεί το ψέμμα και την ανηθικότητα στον σύντροφο του και αποχωρεί με αξιοπρέπεια όσο πληγωμένος και να νιώθει.

Φίδι:  Προσελκύεται από όποιον τον θαυμάζει εύκολα και εύκολα τον εγκαταλείπει.  Είναι ικανό να διατηρεί δύο σχέσεις ταυτόχρονα, χωρίς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα.  Φροντίζει ωστόσο να είναι δοτικός και τρυφερός απέναντι στους συντρόφους του.  Αν ο σύντροφος του, διεκδικήσει από αυτόν την μονιμότητα, θα προσπαθήσει να τον κάνει να καταλάβει την ανάγκη του για να μοιράζει την τρυφερότητα του.

‘Αλογο: Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η ασταθής συμπεριφορά του.  Ενώ είναι πρόθυμο και τυπικό στις υποχρεώσεις μιας σχέσης, ξαφνικά δηλώνει κουρασμένο και απογοητευμένο.  Κουράζεται εύκολα μέσα σε μία σχέση όταν νιώσει ηρεμία που την μεταφράζει ως ρουτίνα.  Αδυνατεί να θυμηθεί ημερομηνίες και γεγονότα εξαιτίας της επιφανειακής προσέγγισης των καταστάσεων.

Κατσίκα: Επιδιώκει τον σύντροφο που θα της δώσει στοργή και ασφάλεια.  Μέσα στην σχέση θεωρεί καθήκον της να είναι τυπική και γεμάτη κατανόηση.  Το μόνο που επιθυμεί είναι την στήριξη και την ελευθερία από τον σύντροφο της, ώστε να αναδείξει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες.  Εάν δεν συμβεί αυτό, τότε χωρίζει όσο και αν πονάει, νιώθωντας ότι δεν έχει την αγάπη του.

Πίθηκος: Εάν έχει έναν συντηριτικό σύντροφο δίπλα του, πλήττει και προκειμένου να ταράξει τα νερά της σχέσης συμπεριφέρεται χειριστικά, χωρίς να θέλει να χωρίσει.  Γοητεύεται εύκολα από άλλους και δημιουργεί σχέση επιφανειακή.  Η πίστη δεν τον αφορά.  Για να προοδεύσει η σχέση και να δημιουργηθεί ένας συναισθηματικός δεσμός, χρειάζεται να έχει ελευθερία κινήσεων και σύντροφο με προοδευτικές αντιλήψεις περί έρωτα.

Κόκορας: Κολακεύεται από έναν φιλότιμο σύντροφο που θα εκτιμήσει την καλά κρυμμένη ευαισθησία του.  Του αρέσει να κυριαρχεί και να κυριαρχείται.  Θέλει η σχέση του να είναι κοινωνικά αποδεκτή και ο σύντροφος του να του ικανοποιεί κάθε είδους απαίτηση.  Αγαπάει ουσιαστικά και υπερασπίζεται την σχέση ακόμη και όταν υπάρχουν προβλήματα.

Σκύλος:  Αποδέχεται τον σύντροφο του μέσα στην σχέση, αλλά δυσκολεύεται να νιώσει παθιασμένος.  Ο ιδανικότερος σύντροφος είναι αυτός που είναι το ίδιο ηθικός και ειλικρινής όπως ο ίδιος.  Αν τον βρει τότε συμπεριφέρεται τίμια, ευγενικά και τρυφερά.  Αναζητά μια ήρεμη και σταθερή σχέση που θα κυριαρχεί η αγάπη και η φροντίδα.

Γουρούνι: Είναι ιδανικός σύντροφος καθώς δείχνει ανοχή απέναντι στα σκαμπανεβάσματα της σχέσης.  Φροντίζει την σχέση προκειμένου να νιώθει προστατευμένος και ο ίδιος.  Κολακεύεται από την ανεξαρτησία του συντρόφου του, αρκεί να μην προσβάλει τις ανοχές του.

maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αριθμολογία: Τι σου επιφυλάσσει το 2016; (2)

Γράφει η Μαΐρα… Η Αριθμολογία με έναν υπολογισμό της ημερομηνίας γεννήσεως σε συνδυασμό με το τρέχον έτος, μας αποκαλύπτει πως θα εξελιχθεί η χρονιά το 2016, επαγγελματικά, οικονομικά, ερωτικά!  Π.χ. προσθέστε το τρέχον έτος + ημερομηνία γεννήσεως + μήνα γεννήσεως=αριθμός αριθμολογικού έτους.  Δηλαδή 2016+14+02 , το αναγάγουμε σε μονοψήφιους αριθμούς,[…]

Περισσότερα »

“Fouer D’ ATHENES” : Ταξιδεύοντας στην εποχή των sixties

Το όμορφο πρέπει πάντα να το θαυμάζεις και το ξεχωριστό να το απολαμβάνεις…. Ότι και αν είναι. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ένα ξεχωριστό «καφέ- μπάρ» στην οδό Κοδριγκτώνος 21 στην Αθήνα , πλησίον του γνωστού κινηματογράφου «ΤΡΙΑΝΟΝ». Λέγεται “Fouer D’ ATHENES” και ξεχωρίζει για το όμορφο ντεκόρ, θυμίζει δεκαετία[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *