Οι Βραβεύσεις του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά ανακοίνωσε τις βραβεύσεις στο πλαίσιο του θεσμού «ΣΥΝΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ».

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος επιλέχθηκαν απόφοιτοι της Ιωνιδείου, που διακρίνονται για την προσφορά τους στην Παιδεία, την Υγεία, τον Πολιτισμό, την Δημόσια Διοίκηση, την Οικονομία, και σε θέσεις Ευθύνης και Κοινωνικής Προσφοράς.

Επίσης επιλέχθηκαν και βραβεύονται για την προσφορά τους παλιοί αγαπημένοι καθηγητές.

Οι βραβεύσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν σε ειδική εκδήλωση μαζί με την κοπή της πίτας του Συνδέσμου, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, και ώρα 12.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, Σωτήρος Διός 17-19.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα σημαντικό θεσμό για την πόλη του Πειραιά, ο οποίος αναδεικνύει την καθημερινή και σημαντική προσφορά των αποφοίτων της Ιωνιδείου σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Οι βραβεύσεις ανά κατηγορία θα είναι οι εξής:

Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ  ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

  1. Γεώργιος  Πολυμενέας (Αποφ.70), Καθηγητής  Ιατρικής,  τέως Αναπλ. Πρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2014-2019), Πρόεδρος της Εφορίας των Νοσοκομείων Αρεταίειο και Αιγινήτειο

Β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ  ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

  1. Κώστας Δουζίνας (Αποφ.69), Καθηγητής και Κοσμήτορας  της Σχολής των Ανθρωπιστικών Σπουδών και Τεχνών του Birkbeck College του Λονδίνου, πρώην Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Βουλής
  2. Ιωάννης Μουρμούρης (Αποφ.71), Καθηγητής και πρώην Αναπλ. Πρύτανη  Δημοκριτείου  Πανεπιστημίου Θράκης, πρώην Πρόεδρος της Παγκόσμιας Επιτροπής Transportation Economics and Finance Committee της International Union of Railways, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος στον ΟΣΕ

Γ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
1. Γεώργιος Δάμπασης  (Αποφ.58), Τηλεσκηνοθέτης , ιδρυτικό στέλεχος διεύθυνσης και προγραμματισμού της ΕΡΤ  την οποία και υπηρέτησε επί 35 χρόνια (1965 – 2000)
2. Στέφανος Ξενάκης (Αποφ.86), Συγγραφέας – Σύμβουλος Επικοινωνίας, βραβευμένος το 2019 για ένα εκ των πρώτων σε πωλήσεις στην Ελλάδα βιβλίο του με τίτλο «το Δώρο» (βραβεία Public).

Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ  ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

  1. Αργύρης  Οικονόμου (Αποφ.78), Γενικός  Διευθυντής της Νομικής   Υπηρεσίας  της ΔΕΗ ΑΕ

Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΩΝΙΔΕΙΟ

  1. Ανδρέας  Τσουρουκτσόγλου (Αποφ.77), Νευρολόγος -Ψυχίατρος
  2. Παναγιώτης Καλαβρός (Αποφ.03), Πολιτικός Επιστήμονας, Στέλεχος του European Food Safety Authority

ΣΤ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ

  1. Γιάννη Σταμάτογλου, Φιλόλογο
  2. Ελένη Τοκατλόγλου, Καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας

Ζ. ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΑΞΗΣ

  1. Η Τάξη 1985 για την επέτειο των σαράντα ετών από την είσοδο των πρώτων μαθητριών στην Ιωνίδειο, οι οποίες είναι μέλη της τάξης, και για την συμπλήρωση τριάντα πέντε ετών από την αποφοίτηση των μελών της.
  2. Η Τάξη 1962 για την προσφορά της στο σύνδεσμο και τη συνεκτικότητα της ως τάξη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύλληψη αστυνομικού που κατηγορείται για κλοπή και παράβαση καθήκοντος

Συνελήφθη, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, αστυνομικός που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, κατηγορούμενος για κλοπή και παράβαση καθήκοντος, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι είχε αφαιρέσει από την Υπηρεσία όπου υπηρετεί, δημόσιο υλικό το οποίο σχετίζεται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *