Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ για τους Δήμους Πειραιά και Αθήνας

Τους υποψήφιους για την περιφέρεια Αττικής και τους δήμους Αθηναίων και Πειραιά ανακοίνωσε το ΚΚΕ.Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΚΕ, για την Περιφέρεια Αττικής υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι ο Γιάννης Πρωτούλης, 41 χρονών, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής από το 2014.
Για το δήμο της Αθήνας υποψήφιος θα είναι ο Νίκος Σοφιανός, 53 χρονών, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας από το 2010, ενώ για τον δήμο του Πειραιά υποψήφια θα είναι η Διαμάντω Μανωλάκου, γεωπόνος, 59 χρονών, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Πειραιά από το 2008 έως σήμερα.
Όπως είναι ήδη γνωστό, εκ νέου υποψήφιοι θα είναι οι νυν δήμαρχοι Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Συνδυασμοί παίρνουν θέση για την Καθαριότητα στον Πειραιά

Το ΚΑΝΑΛΙ 1 συνεχίσει τον προεκλογικό μαραθώνιο ενόψει των δημοτικών εκλογών στον Πειραιά, δίνοντας το μικρόφωνο στους συνδυασμούς και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Την Τρίτη 6 Μαίου οι υποψήφιοι μίλησαν για τις θέσεις των παρατάξεων τους στα θέματα της καθαριότητας και του περιβάλλοντος. «Ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει πει[…]

Περισσότερα »

Σγουρός προς Δούρου: Η Περιφέρεια Αττικής είχε αντιπλημμυρικό σχεδιασμό

Η Περιφέρεια Αττικής διέθετε προχωρημένο αντιπλημμυρικό σχεδιασμό όταν ανέλαβε περιφερειάρχης η Ρένα Δούρου το 2014, δηλώνει ο τέως περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, απαντώντας στις κατηγορίες ότι η κ. Δούρου παρέλαβε γυμνή από αντιπλημμυρικά έργα την Περιφέρεια. Μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για τις πλημμύρες στην πολύπαθη Μάνδρα Αττικής[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *