Ολιγοήμερες φορολογικές παρατάσεις λόγω Πάσχα και Πρωτομαγιάς

Στην παράταση φορολογικών προθεσμιών που λήγουν στο τέλος Απριλίου προχώρησε για τη διευκόλυνση των φορολογουμένων το υπουργείο Οικονομικών, λόγω των συνεχόμενων αργιών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς.

Με Υπουργικές Αποφάσεις που υπέγραψε σήμερα η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, παρατείνονται μέχρι και την 6.5.2019:

• Οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις ΔΟΥ/Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών, που λήγουν την 30.4.2019.

• Οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών, που λήγουν την 30.4.2019.

• Οι προθεσμίες υποβολής των δηλώσεων τέλους κινητής-καρτοκινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας, συνδρομητικής τηλεόρασης και φόρου διαμονής, φόρου πλαστικής σακούλας, τελών χαρτοσήμου, φόρου συγκέντρωσης κεφαλαίων, καθώς και καταβολής του φόρου που προκύπτει από αυτές, που λήγουν την 30.4.2019.

• Οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων και καταβολής παρακρατούμενων φόρων εισοδήματος των φυσικών προσώπων, των νομικών προσώπων και των νομικών οντοτήτων, που λήγουν την 30.4.2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Μάρδας: Έως και 70% η υποτίμηση της δραχμής

H υποτίμηση της δραχμής σε ενδεχόμενο επιστροφής στο εθνικό νόμισμα θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και το 70% σε σχέση με τα άλλα νομίσματα τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας. Μιλώντας στο Μega υπενθύμισε το παράδειγμα της Αργεντινής, το νόμισμα της οποίας την πρώτη χρονιά της επιστροφής στο εθνικό[…]

Περισσότερα »

Τα οικόπεδα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον

Ένας αριθμός περίπου 40 πετρελαϊκών εταιρειών, μεταξύ των οποίων και κορυφαία ονόματα όπως η Shell, η Total, η BP, η ExxonMobil, η Chevron, η Statoil, η Repsol κ.ά. βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο στην ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του πρώτου μεγάλου γύρου παραχωρήσεων σε Ιόνιο και Ν. Κρήτη.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *