Ολιγοήμερη παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν να τακτοποιήσουν την πληρωμή στην ώρα της να το κάνουν μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Έως τις 15 Ιανουαρίου 2020 τελικά παρατείνεται η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας οχημάτων αλλά αυτό θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο Τρίτη (31/12)προκειμένου να πληρώσουν τα τέλη όσο το δυνατό περισσότεροι ιδιοκτήτες ΙΧ.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η προθεσμία θα έληγε τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου, ωστόσο η διαδικασία παρατείνεται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς θα δηλωθούν τα ανείσπρακτα ενοίκια

Η ηλεκτρονική πύλη για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2018 έχει ανοίξει και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) υπολογίζει ότι θα υποβληθούν περισσότερες από 6,5 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις. Οι φορολογούμενοι που ακόμη δεν έχουν υποβάλει δηλώσεις πρέπει να γνωρίζουν πως με συγκεκριμένες κινήσεις[…]

Περισσότερα »

Αποκάλυψη για τη νέα τετρακίνητη Ferrari

Αυτό είναι το νέο τετραθέσιο και τετρακίνητο supercar της Ferrari, το οποίο ονομάζεται GTC4Lusso και θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στη Γενεύη. Αν σας φαίνεται ως μία εξελιγμένη FF δεν κάνετε λάθος, αφού πρόκειται για το διάδοχό της. Η σημαντικότερη διαφοροποίηση στο υπεραυτοκίνητο των 4,92 m. είναι ο συνδυασμός για[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *