Ολιγοήμερη παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν να τακτοποιήσουν την πληρωμή στην ώρα της να το κάνουν μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Έως τις 15 Ιανουαρίου 2020 τελικά παρατείνεται η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας οχημάτων αλλά αυτό θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο Τρίτη (31/12)προκειμένου να πληρώσουν τα τέλη όσο το δυνατό περισσότεροι ιδιοκτήτες ΙΧ.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η προθεσμία θα έληγε τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου, ωστόσο η διαδικασία παρατείνεται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΟΕ: Παρά την καλή θέληση… βλέπει κινητοποιήσεις

Της Μαρκέλλας Καλφοπούλου… Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας και αντιπροσωπείας της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Μάλιστα, σε ανακοίνωση της η ΔΟΕ αναφέρει ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων. Εντός των ημερών αναμένεται να προσδιοριστούν και να προγραμματιστούν οι αγωνιστικές δράσεις, «που θα έχουν[…]

Περισσότερα »

Πώς μπορώ να καταλάβω πως ο σκύλος μου κρυώνει; Τι μπορώ να κάνω για να τον βοηθήσω;

Έχετε σίγουρα ακούσει ανθρώπους να λένε «Σκυλί είναι, δεν κρυώνει!». Αυτό είναι μύθος. Ο σκύλος μπορεί να πάθει υποθερμία όσο εύκολα μπορεί να πάθει και ο άνθρωπος. Στο παρακάτω άρθρο θα βρείτε αρκετές πληροφορίες για το πως μπορείτε να προστατέψετε τον αγαπημένο σας φίλο από το κρύο. Η φύση έχει[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *