ΟΛΠ: Aύξηση 19% στη διακίνηση αυτοκίνητων στο Car Terminal

Σημαντική αύξηση παρουσίασε η διακίνηση αυτοκίνητων στο Car Terminal της ΟΛΠ Α.Ε. κατά το 2017 καθώς διακινήθηκαν συνολικά 431.157 αυτοκίνητα–εμπορεύματα έναντι 361.912 το 2016 σημειώνοντας αύξηση 19,13%.

Από αυτά, τα 331.832 ήταν διερχόμενα (transhipment) αυτοκίνητα, τα οποία στη συνέχεια μεταφορτώθηκαν σε άλλα λιμάνια της Μεσογείου, αυξημένα  κατά 22,07% έναντι του 2016, καθιστώντας το λιμάνι του Πειραιά έναν από τους μεγαλύτερους σταθμούς διακίνησης αυτοκίνητων σε ολόκληρη τη Μεσόγειο.

Όπως δήλωσε κατά την διάρκεια των εγκαινίων νέων γραφείων στο Car Terminal ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Captain Fu Chengqiu: “Στόχος μας είναι η περαιτέρω αύξηση της διακίνησης στο Car Terminal μέσα από την επέκταση των υφιστάμενων υποδομών και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο 23,1% διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα τον μήνα Σεπτέμβριο, ελαφρώς μειωμένο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα (23,3%) και κατά 1,6% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2015 (24,7%), σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιεί σήμερα η Eurostat. Η Ελλάδα παραμένει στην πρώτη θέση σε ό,τι αφορά την ανεργία, τόσο στο συνολικό ποσοστό, όσο[…]

Περισσότερα »

Εντονες διαβουλεύσεις μεταξύ κυβέρνησης δανειστών

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις ανάμεσα σε κυβέρνηση και δανειστές, με την ελληνική πλευρά να εμφανίζεται αισιόδοξη για τη δυνατότητα επίτευξης συμφωνίας, τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Σε προσχέδιο, κατέληξε σύμφωνα με πληροφορίες η χθεσινή Σάββατο πολύωρη σύσκεψη της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης στο Μαξίμου, το οποίο θα συζητηθεί στη νέα τηλεδιάσκεψη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *