ΟΛΠ: Υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας με το Σωματείο Εργατών

Την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης με τους εκπροσώπους του Σωματείου των Εργατών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, μετά από διαδικασία διαπραγματεύσεων, ανακοίνωσε ο ΟΛΠ. Η διάρκεια της νέας σύμβασης ορίζεται τριετής. Τη σύμβαση συνυπέγραψε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτοεκφορτωτών Ελλάδας (Ο.Φ.Ε.) Συμεών Λευθεριώτης.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει υπογραφεί η Συλλογική Σύμβαση με την Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας ΟΜΥΛΕ (εκπροσώπους υπαλλήλων) και τον Σύνδεσμο Εποπτών – Αρχιεργατών ΟΛΠ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Capt. Fu Chengqiu σε δηλώσεις του ανέφερε: «Με την υπογραφή της Νέας Συλλογικής Σύμβασης με το Σωματείο των Εργατών, έχουν πλέον υπογραφεί Συλλογικές Συμβάσεις με όλες τις κατηγορίες των εργαζομένων της ΟΛΠ Α.Ε. Επιβεβαιώνεται η καλή σχέση μεταξύ Διοίκησης και εργαζομένων και προχωράμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια για την επίτευξη των στόχων μας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θοδωρής Ασβεστόπουλος

Θοδωρής Ασβεστόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

OΛH: Πρόγραμμα «Ασφαλές Διασυνοριακό Λιμενικό Σύστημα»

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται ένα πολύ σημαντικό έργο που υλοποιεί ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. στo πλαίσιo του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα-Κύπρος 2007-2013». Πρόκειται για την πράξη με τίτλο: «Ασφαλές Διασυνοριακό Λιμενικό Σύστημα (Cross – borderSafeport – Network)» και ακρωνύμιο «SAFEPORT», η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) κατά[…]

Περισσότερα »

Οι εφοπλιστές απείχαν το 2015 από τα ναυπηγεία

Πάνω από 50% έχει μειωθεί η επενδυτική δραστηριότητα σε νεότευκτα πλοία της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας, το επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου του 2015 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014, σύμφωνα με στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο ναυλομεσιτικός οίκος Golden Destiny. Ανάλογη είναι η εικόνα που εμφανίζει και η δραστηριότητα σε νέες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *