Ομάδα της Δράσης «Let΄s Do It Greece» στο Δήμο Πειραιά

O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε στο γραφείο του, με τους υπεύθυνους της Πανελλαδικής Δράσης «Let΄s Do It Greece». 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν  η διοργάνωση της εθελοντικής  περιβαλλοντικής εκστρατείας, για τρίτη χρονιά στην πόλη του Πειραιά. Στη συνάντηση συμμετείχαν το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής «Let΄s Do It Greece» Γιάννα Παυλοπούλου, ο Συντονιστής της Πανελλαδικής Δράσης «Let΄s Do It Greece» Νίκος Κιούσης και η Αρχιτέκτονας Δρα Ματίνα Ρασσιά.

Η Πανελλαδική Δράση «Let΄s Do It Greece», στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιάννη Μώραλης: «Συνεχίζουμε να τρέχουμε για τον Πειραιά»

Ο Πειραιάς είναι πανέτοιμος να διοργανώσει τον έκτο και τελευταίο αγώνα της σειράς Street Relays, μια νέα πρωτοποριακή διοργάνωση αγώνων σκυταλοδρομιών, πουδιεξάγονται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η αρχή έγινε στη Ραφήνα, ακολούθησαν η Θεσσαλονίκη, η Κομοτηνή, τα Ιωάννινα και τη σκυτάλη θα πάρει στις 2 Νοεμβρίου ο Βόλος.[…]

Περισσότερα »

H Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Πειραιά

Μια καλύτερη χρονιά για την πόλη του Πειραιά ευχήθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου. Τόνισε ότι πέρασε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, έρχεται μια εξίσου δύσκολη, ωστόσο δήλωσε αισιόδοξος ότι το 2018 θα είναι μια[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *