Ομάδα της Δράσης «Let΄s Do It Greece» στο Δήμο Πειραιά

O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε στο γραφείο του, με τους υπεύθυνους της Πανελλαδικής Δράσης «Let΄s Do It Greece». 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν  η διοργάνωση της εθελοντικής  περιβαλλοντικής εκστρατείας, για τρίτη χρονιά στην πόλη του Πειραιά. Στη συνάντηση συμμετείχαν το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής «Let΄s Do It Greece» Γιάννα Παυλοπούλου, ο Συντονιστής της Πανελλαδικής Δράσης «Let΄s Do It Greece» Νίκος Κιούσης και η Αρχιτέκτονας Δρα Ματίνα Ρασσιά.

Η Πανελλαδική Δράση «Let΄s Do It Greece», στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέο αναπτυξιακό πρότυπο για την Αττική παρουσίασε η Ρ. Δούρου

Το νέο αναπτυξιακό πρότυπο για την Αττική κατέθεσε προς δημόσια συζήτηση ο συνδυασμός «Δύναμη Ζωής» της υποψήφιας για την περιφέρεια Ρένας Δούρου. Το σχέδιο περιλαμβάνει τις χρηματοδοτικές προτεραιότητες καθώς και τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη των στόχων. Έμφαση δίνεται στην εργασία και την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού,[…]

Περισσότερα »

Κόντρα Βρεττάκου – Ζούπη για τις εκδηλώσεις «Λιπάσματα 2017 – Φεστιβάλ στη θάλασσα»

Κόντρα και έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στο Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκο και το Δημοτικό Σύμβουλο επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης «Αναγέννηση» Ζαχαρία Ζούπη για τις εκδηλώσεις «Λιπάσματα 2017-Φεστιβάλ στη θάλασσα». Ακολουθεί ανακοίνωση του Δήμου Κερατσινίου μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος της πόλης στο «Κανάλι Ένα 90,4» στην εκπομπή «Αντίσταση κατά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *