Ομάδα της Δράσης «Let΄s Do It Greece» στο Δήμο Πειραιά

O Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε στο γραφείο του, με τους υπεύθυνους της Πανελλαδικής Δράσης «Let΄s Do It Greece». 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν  η διοργάνωση της εθελοντικής  περιβαλλοντικής εκστρατείας, για τρίτη χρονιά στην πόλη του Πειραιά. Στη συνάντηση συμμετείχαν το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής «Let΄s Do It Greece» Γιάννα Παυλοπούλου, ο Συντονιστής της Πανελλαδικής Δράσης «Let΄s Do It Greece» Νίκος Κιούσης και η Αρχιτέκτονας Δρα Ματίνα Ρασσιά.

Η Πανελλαδική Δράση «Let΄s Do It Greece», στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Θα δωθούν στους Δήμους εκτάσεις που εξαιρούνται από τη σύμβαση με ΟΛΠ”

Την διαβεβαίωση ότι πολύ σύντομα θα υπογραφεί από όλους τους συναρμόδιους υπουργούς και θα δημοσιευτεί, η κοινή υπουργική απόφαση με την οποία θα παραχωρηθούν στους Δήμους της Περιφέρειας Πειραιά για αξιοποίηση, όλες οι εκτάσεις που εξαιρούνται από τη σύμβαση μεταξύ ελληνικού Δημοσίου και ΟΛΠ, έδωσε στη Βουλή ο υπουργός Ναυτιλίας[…]

Περισσότερα »

Η επιστημονική κοινότητα για την αξιοποίηση της Ραλλείου

Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί στην επιστημονική κοινότητα η προοπτική αξιοποίησης του κτιρίου της πρώην Ραλλείου ως Δικαστικού Μεγάρου.   Καθηγητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου έχουν προσφερθεί να κάνουν δωρεάν τις μελέτες για την διαμόρφωση του χώρου και την στατική επάρκεια του κτιρίου αναθέτοντάς  τες ως πτυχιακή εργασία στους φοιτητές τους.  Μάλιστα,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *