ΟΠΑΝ: Αδιάκοπη η βελτίωση των αθλητικών χώρων

Συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης σε αθλητικούς χώρους της πόλης, από τoν Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά. Στόχος των εργασιών είναι η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Συγκεκριμένα υλοποιήθηκαν εργασίες ανακαίνισης στους διαδρόμους και στα αποδυτήρια του δημοτικού γυμναστηρίου της Γ’ Δημοτικής Κοινότητας,  ενώ τοποθετήθηκε νέο δάπεδο στο δημοτικό γυμναστήριο της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας.

 

Επίσης ολοκληρώθηκαν εργασίες συντήρησης στην πισίνα του 1ου Ειδικού Σχολείου Πειραιά, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί 16 χρόνια μετά την κατασκευή της το 2016, έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και του Ο.Π.Α.Ν. Στην πισίνα υλοποιούνται προγράμματα θεραπευτικής κολύμβησης για τα παιδιά  του σχολείου, ενώ μπορούν να τη χρησιμοποιούν και δημότες τις απογευματινές ώρες, μετά από εγγραφή στον Ο.Π.Α.Ν.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της τόνισε πως  συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, προκειμένου να αθλούνται οι δημότες σε κατάλληλες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις. «Μας ικανοποιεί το γεγονός ότι κάθε χρόνο, βλέπουμε όλο και περισσότερο κόσμο να συμμετέχει στα αθλητικά προγράμματα του Ο.Π.Α.Ν. και για τον λόγο αυτόν, επιθυμούμε να διατηρούμε τις αθλητικές υποδομές του Πειραιά στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Παράλληλα έχουμε υλοποιήσει πλήρεις ανακαινίσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης μας. Η προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών χώρων στον  Πειραιά θα συνεχιστεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η ήττα είναι φωλιασμένη στα …κεφάλια σας»

Απάντηση στα δημοσιεύματα περί …ήττας του Ολυμπιακού στην απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης του ημιτελικού με την ΑΕΚ για αύριο, έδωσε με σχόλιό του στα social media ο Κώστας Καραπαπάς. Προ ολίγου ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας της πόλης μας έγραψε: «Επειδή τα[…]

Περισσότερα »

Τέλος το GREXIT, επαναρχίζει το Κύπελλο Ελλάδας

Θετική ήταν η έκβαση της συνάντησης κορυφής μεταξύ του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, και του εντεταλμένου της FIFA για το ελληνικό ζήτημα, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, όσον αφορά την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας και την αποφυγή του Grexit. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις δηλώσεις του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *