ΟΠΑΝ: Αδιάκοπη η βελτίωση των αθλητικών χώρων

Συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης σε αθλητικούς χώρους της πόλης, από τoν Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά. Στόχος των εργασιών είναι η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Συγκεκριμένα υλοποιήθηκαν εργασίες ανακαίνισης στους διαδρόμους και στα αποδυτήρια του δημοτικού γυμναστηρίου της Γ’ Δημοτικής Κοινότητας,  ενώ τοποθετήθηκε νέο δάπεδο στο δημοτικό γυμναστήριο της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας.

 

Επίσης ολοκληρώθηκαν εργασίες συντήρησης στην πισίνα του 1ου Ειδικού Σχολείου Πειραιά, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί 16 χρόνια μετά την κατασκευή της το 2016, έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και του Ο.Π.Α.Ν. Στην πισίνα υλοποιούνται προγράμματα θεραπευτικής κολύμβησης για τα παιδιά  του σχολείου, ενώ μπορούν να τη χρησιμοποιούν και δημότες τις απογευματινές ώρες, μετά από εγγραφή στον Ο.Π.Α.Ν.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της τόνισε πως  συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, προκειμένου να αθλούνται οι δημότες σε κατάλληλες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις. «Μας ικανοποιεί το γεγονός ότι κάθε χρόνο, βλέπουμε όλο και περισσότερο κόσμο να συμμετέχει στα αθλητικά προγράμματα του Ο.Π.Α.Ν. και για τον λόγο αυτόν, επιθυμούμε να διατηρούμε τις αθλητικές υποδομές του Πειραιά στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Παράλληλα έχουμε υλοποιήσει πλήρεις ανακαινίσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης μας. Η προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών χώρων στον  Πειραιά θα συνεχιστεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα και Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης (22/6) ο Φλάβιο Γκουλινέλι και ο Ράντοβαν Γκάσιτς. Ο Ιταλός τεχνικός έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» με διαφορά μίας ώρας από τον Σλοβένο, άμεσο συνεργάτη του και ήδη έπιασαν δουλειά!  Κατά την άφιξή του ο Φλάβιο Γκουλινέλι δήλωσε στο osfp.gr: «Πρώτα από όλα[…]

Περισσότερα »

Το δείπνο του Βαγγέλη Μαρινάκη και η συσπείρωση του κόσμου

Του Λουκά δ. Θεοφανόπουλου… Με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας δείπνησε μετά το χθεσινοβραδινό φιλικό ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Με το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης του Καραϊσκάκη οι δύο ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού και της τουρκικής ομάδας δείπνησαν μαζί, ενώ στο ίδιο χώρο ήταν και άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου καθώς[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *