«Όταν οι εικαστικοί….γράφουν» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Εκδήλωση με τίτλο: «Όταν οι εικαστικοί….γράφουν», όπου θα παρουσιασθούν ποιήματα και πεζά δέκα εικαστικών Πειραιωτών, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 14 Μαρτίου, στις 19.00, στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα προβληθούν έργα των εικαστικών, ενώ  τη μουσική επιμέλεια  έχει ο αρχιτέκτονας-μουσικός κ. Γιώργος Κέντζογλου.

Οι εικαστικοί που συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι οι εξής: Αλεξοπούλου Γιάννα, Αλιγιζάκη Κύρα, Γεωργαρίου Πέτρος, Δεσεκόπουλος Νίκος, Λουκάς Αναστάσιος, Μαργαρώνη Λυδία, Νασιοπούλου Ντιάνα, Παπαϊωάννου Λούση,  Παρασκευοπούλου Κωνσταντίνα και Ρηγανάς Χρήστος.

Την εκδήλωση προλογίζει ο ποιητής Θανάσης Σάλτας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά εκδήλωση με θέμα “Πνοές Ανέμων”

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά  συμμετέχοντας στον εορτασμό ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2017, διοργαανώνει την εκδήλωση “Πνοές Ανέμων”. Η εκδήλωση περιλαμβάνει διάλεξη του Αντώνη Μαστραπά, δ.φ. – Σχολικού Συμβούλου Φιλολόγων Πειραιά, με θέμα Οι άνεμοι και η θάλασσα στην ελληνική αρχαιότητα και θεατρικό δρώμενο, από την ομάδα Θεατρικά Όνειρα του Γενικού Λυκείου[…]

Περισσότερα »

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στο Mινωικό ανάκτορο των Μαλίων

Στο ̟πλαίσιο της ε̟πετείου των 100 χρόνων ανασκαφών στο µινωικό ανάκτορο των Μαλίων και του εορτασµού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου 2015, οι Εφορείες Αρχαιοτήτων Ηρακλείου και Λασιθίου σε συνεργασία µε τον Δήµο Χερσονήσου και τη Γαλλική  Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών διοργανώνουν εορταστικές εκδηλώσεις ̟που θα ̟ πραγµατο̟ποιηθούν  το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *