«Όταν οι εικαστικοί….γράφουν» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Εκδήλωση με τίτλο: «Όταν οι εικαστικοί….γράφουν», όπου θα παρουσιασθούν ποιήματα και πεζά δέκα εικαστικών Πειραιωτών, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 14 Μαρτίου, στις 19.00, στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα προβληθούν έργα των εικαστικών, ενώ  τη μουσική επιμέλεια  έχει ο αρχιτέκτονας-μουσικός κ. Γιώργος Κέντζογλου.

Οι εικαστικοί που συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι οι εξής: Αλεξοπούλου Γιάννα, Αλιγιζάκη Κύρα, Γεωργαρίου Πέτρος, Δεσεκόπουλος Νίκος, Λουκάς Αναστάσιος, Μαργαρώνη Λυδία, Νασιοπούλου Ντιάνα, Παπαϊωάννου Λούση,  Παρασκευοπούλου Κωνσταντίνα και Ρηγανάς Χρήστος.

Την εκδήλωση προλογίζει ο ποιητής Θανάσης Σάλτας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το παραμύθι της Κυριακής στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Την Κυριακή, 19 Απριλίου 2015, ο Κενταυρούλης του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου προσκαλεί τα παιδιά να παρακολουθήσουν το Παραμύθι της Κυριακής. Η Νίκη Κάπαρη θα αφηγηθεί το παραμύθι «Το άγαλμα που κρύωνε» του Χρήστου Μπουλώτη και ο Γιάννης Ψειμάδας θα πλαισιώσει την αφήγηση με ήχους κρουστών και έγχορδων οργάνων. Ημερομηνία Διεξαγωγής:[…]

Περισσότερα »

«Η Ουκρανία με το βλέμμα των νέων»…. Έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής και φωτογραφίας με θέμα «Η Ουκρανία με το βλέμμα των νέων», θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 8 μ.μ. από την Πρεσβεία της Ουκρανίας,

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *