«Όταν οι εικαστικοί….γράφουν» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Εκδήλωση με τίτλο: «Όταν οι εικαστικοί….γράφουν», όπου θα παρουσιασθούν ποιήματα και πεζά δέκα εικαστικών Πειραιωτών, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 14 Μαρτίου, στις 19.00, στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα προβληθούν έργα των εικαστικών, ενώ  τη μουσική επιμέλεια  έχει ο αρχιτέκτονας-μουσικός κ. Γιώργος Κέντζογλου.

Οι εικαστικοί που συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι οι εξής: Αλεξοπούλου Γιάννα, Αλιγιζάκη Κύρα, Γεωργαρίου Πέτρος, Δεσεκόπουλος Νίκος, Λουκάς Αναστάσιος, Μαργαρώνη Λυδία, Νασιοπούλου Ντιάνα, Παπαϊωάννου Λούση,  Παρασκευοπούλου Κωνσταντίνα και Ρηγανάς Χρήστος.

Την εκδήλωση προλογίζει ο ποιητής Θανάσης Σάλτας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δ. Κορυδαλλού

Ο Δήμος Κορυδαλλού προσκαλεί τα παιδιά στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει στις 19 και 20 Δεκεμβρίου 11.00 – 14.00 στην Σκηνή Γκαράζ του Πνευματικού Κέντρου, Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης. Παίζουμε, διασκεδάζουμε, φτιάχνουμε Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, ακούμε και ζωντανεύουμε Παραμύθι και μαθαίνουμε τα Κάλαντα, σ’ ένα πανηγύρι χαράς και γιορτινής διάθεσης για[…]

Περισσότερα »

Βιβλίο: Αναμνήσεις δι’ αλληλογραφίας της Έμμα Ρέγες

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Το βιβλίο “Αναμνήσεις δι’ αλληλογραφίας” (εκδ. Ικαρος) της κολομβιανής ζωγράφου Έμμα Ρέγες, (1919-2003) αναφέρεται στη ζωή της, μέσα από όσα η ίδια έγραφε για τα τραγικά βιώματα της στον φίλο της, τον ιστορικό Χέρμαν Αρσινιεγας, που εντυπωσιασμένος από τις γραπτές γεμάτες ζωντάνια ακρίβεια και ειλικρίνεια αφηγήσεις[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *