«Παγώνει» η κατεδάφιση αυθαιρέτων στο Μικρολίμανο

Παρατείνεται έως τις 30 Δεκεμβρίου (έληξε 30-12-2016) η αναστολή των διοικητικών κυρώσεων και τυχόν πρωτοκόλλων κατεδάφισης για τις κατασκευές κατά μήκος της Ακτής Κουμουνδούρου, επί της ζώνης Αιγιαλού και Παραλίας στο Μικρολίμανο, με τροπολογία που κατατέθηκε από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και την υφυπουργό Κατερίνα Παπανάτσιου.

Όπως αναφέρεται στην αιτιολογική έκθεση, στόχος είναι να ολοκληρωθεί η μεταστέγαση των δραστηριοτήτων που στηρίζονται στις συγκεκριμένες κατασκευές.

Στην έκθεση αξιολόγησης της τροπολογίας σημειώνεται ότι η εν λόγω ρύθμιση είναι αναγκαία για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας, προκειμένου να αποφευχθεί η απώλεια θέσεων εργασίας.

Σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο, από τις προτεινόμενες διατάξεις επέρχεται χρονική υστέρηση εσόδων, από την αναστολή μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, των διοικητικών κυρώσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαθήτρια τραυμάτισε με μαχαίρι 3 συμμαθητές της

Τρεις συμμαθήτριές της μαχαίρωσε, στη διάρκεια επεισοδίου εν ώρα μαθήματος, μια 22χρονη, στη Σχολή Νοσηλευτών του ΟΑΕΔ. Το συμβάν σημειώθηκε στις 4.50 το απόγευμα της Πέμπτης, επί της Πέτρου Ράλλη 83, στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη. Οι τρεις μαθήτριες τραυματίστηκαν ελαφρά στα χέρια. Κλήθηκε ασθενοφόρο αλλά οι μαθήτριες δήλωσαν ότι δεν[…]

Περισσότερα »

Πειραιάς: Τη Δευτέρα οι αιτήσεις πρόσληψης εργαζομένων σε Καθαριότητα

Ξεκινάει την Δευτέρα 4 Ιουνίου, η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη 90 εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας 2 μηνών,  στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά. Η υποβολή

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *