Παμμακεδονική Συνομοσπονδία: Δημοψήφισμα για το όνομα των Σκοπίων 

Tου Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Να προσχωρήσει η κυβέρνηση στην διενέργεια δημοψηφίσματος ζήτησε με δηλώσεις του στο Κανάλι Ένα ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Γιάννης Αθανασιάδης, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας την Πέμπτη 31 Μαΐου, όπου προαναγγέλθηκαν τα συλλαλητήρια σε δεκατρείς πόλεις της Μακεδονίας.

«Υπάρχει κάτι που δεν κατανοώ. Το γεγονός ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, πάνω από το 70% σε όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι κατά της χορήγησης του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια, νομίζω ότι θα έπρεπε οι κυβερνώντες να το λάβουν υπ’ όψιν τους. Και εάν εν πάση περιπτώσει θέλουν να αποποιηθούν αυτή την κατάσταση ας κάνουν ένα δημοψήφισμα να δουν τι γίνεται», δήλωσε ο κ. Αθανασιάδης.

«Έτσι θα είναι και αυτοί λυτρωμένοι, όπως θα είναι και οι Σκοπιανοί που ετοιμάζονται τον Σεπτέμβριο να κάνουν το δικό τους δημοψήφισμα», πρόσθεσε.

«Θα ζητούσα από τους κυβερνώντες να ζητήσουν την λαϊκή ετυμηγορία. Ούτως ή άλλως οι άρχοντες που μας κυβερνούν έρχονται και παρέρχονται. Εμείς όμως, ο λαός, θα είμαστε πάντοτε εδώ άρα θα πρέπει να μας λάβουν υπ’ όψιν τους για αυτά που γίνονται», τόνισε ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ψάχνουν λύσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στον ΕΟΠΥΥ

Λύση για το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τις ιδιωτικές κλινικές αναζητούν σε συνάντηση στις 2.00 μετά το μεσημέρι ο Υπουργός Υγείας και εκπρόσωποι  του κλάδου. Σε περίπτωση που βρεθεί η χρυσή τομή θα συνεδριάσει εκ νέου ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Κλινικών με σκοπό την αναστολή της επίσχεσης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *