Πανεπιστήμιο Αθηνών: Έρευνα του Τμήματος ΜΜΕ για τον Covid-19

Ανοικτή για συμμετοχή είναι έρευνα του Εργαστηρίου Δημοσιογραφικών Σπουδών και Επικοινωνιακών Εφαρμογών του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σχετικά με τις απόψεις των Ελλήνων αναφορικά με τον Covid-19.

Η έρευνα έχει τίτλο «Οι Έλληνες και ο κορωνοϊός: Μία χώρα σε συνθήκες πρωτόγνωρες» και μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει μέσω του συνδέσμου: https://kwiksurveys.com/s/bCuvuOmR?fbclid=IwAR23IuZX2aVUl_6H3wodF9X8n6F_2Cek1nHc1oQkr4I_5Ylx_WnwCcC_cM4#/0.

Οι απαντήσεις θα συλλέγονται και θα επεξεργάζονται πάντα ανώνυμα και σε αθροιστική μορφή, σε πλήρη συμφωνία με τους κανόνες για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR, EU, 2016/679).

Το ερωτηματολόγιο δεν έχει εμπορικούς σκοπούς και τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για επιστημονικές έρευνες και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δεν διαρκεί περισσότερο από 12 λεπτά.

Επιστημονικός υπεύθυνος του Εργαστηρίου Δημοσιογραφικών Σπουδών και Επικοινωνιακών Εφαρμογών του τμήματος ΕΜΜΕ είναι ο καθηγητής Στέλιος Παπαθανασόπουλος.

 

ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιερά Σύνοδος κατά ΣΥΡΙΖΑ και Ποταμιού για Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου

Σε έντονο ύφος, η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, αναφορικά με το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου (ΠΙΙΕΤ). Η Εκκλησία στρέφεται συγκεκριμένα κατά του Ποταμιού και του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι υπερψήφισαν τον Φεβρουάριο του 2018 την τροπολογία 1488/152/22.2.2018, σύμφωνα με την οποία αφαιρείται από τον[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *