Παραιτήθηκε ο Πέτρος Κόκκαλης από τον συνδυασμό του Γ. Μώραλη

Mε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o Πέτρος Κόκκαλης ανακοίνωσε πως παραιτείται άμεσα από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Στην ανάρτησή του αναφέρει: «Το γεγονός ότι ο ”Πειραιάς Νικητής”, παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δε διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό ”Πειραιά Νικητή” αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά.

Ως Εντεταλμένος Δημοτικός Συμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, ασκώ τις αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά από το 2014 και είναι δική του απόφαση να μου τις αφαιρέσει, εφόσον κρίνει ότι δεν τις ασκώ επαρκώς ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ή ακόμη και προς απάντηση δημοσιευμάτων οικείων μέσων»

 

Capture.JPG

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» ζήτησε την παραίτηση του Πέτρου Κόκκαλη από το δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά, σε περίπτωση που ο πρώτος επιθυμεί να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλώς ήρθατε “Πειραιώτες” στο Βερολίνο του Πειραιά

Του Νίκου Μπουρσινού… Ένα χαμογελαστό ανοιξιάτικο απόγευμα, κατηφορίζοντας την Λεωφόρο 34 Συντάγματος, περάστε τη γέφυρα του Καλαμάκη και… καλησπέρα παλιέ κόσμε λησμονημένε! This is the place gentlemen! Εδώ αναπαύεται, αλλ’ όχι «εν ειρήνη», το βιομηχανικό μέρος της πόλης, με το πάλαι ποτέ ευκλεές παρελθόν, να ρημάζει βουρκωμένο από την εγκατάλειψη[…]

Περισσότερα »

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά αποφασίστηκε για αύριο Τετάρτη 22 Απριλιού το απόγευμα στον απόηχο των κυβερνητικών επιλογών για την μεταφορά των αποθεμάτων των ΟΤΑ στην Τράπεζα της Ελλάδος. Σημειώνεται ότι κοινό μέτωπο για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων αποφάσισαν να[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *