Παραιτήθηκε ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Κράνης

Την παραίτησή του υπέβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτριος Κράνης, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, «οι λόγοι της παραίτησης, όπως αναλύονται στην επιστολή και όπως από καιρό είχε γνωστοποιήσει στον πρωθυπουργό, είναι προσωπικοί και συνδέονται με τις επιστημονικές του υποχρεώσεις.

Ο πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο έργο της κυβέρνησης. Τις αρμοδιότητες του κ. Κράνη θα ασκεί ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΑΠ: Δεν κατεβαίνει το ΚΙΔΗΣΟ στις εκλογές

«Τα οικονομικά μέσα που διαθέτουμε δεν επιτρέπουν να συμμετάσχουμε με αξιοπιστία σε μια τρίτη εκλογική μάχη άμεσα», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ) Γιώργος Παπανδρέου. Όπως σημειώνει, το ΚΙΔΗΣΟ αγωνίστηκε ήδη σε δύο εκλογικές μάχες μέσα σε λίγους μήνες με πενιχρά μέσα, «απέναντι στις επιλογές[…]

Περισσότερα »

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Σήμερα το πακέτο της κυβέρνησης για οικονομία – εργασία – τουρισμό

Ο τουρισμός, η εργασία και η οικονομία αποτελούν τις προτεραιότητες της κυβέρνησης κάτι που θα ανακοινώσει σήμερα το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στόχος της κυβέρνησης να «τρέξει» ο τουρισμός, να επανεκκινήσει η οικονομία, αλλά και οι επιχειρήσεις να διατηρήσουν τους εργαζόμενους τους. Στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός θα περιγράψει το[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *