Παράταση των συμβάσεων στην καθαριότητα των Δήμων

Παρατείνεται η διάρκεια των συμβάσεων ΙΔΟΧ του προσωπικού από τους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης 3Κ/2018 μέχρι να αναλάβουν καθήκοντα στην καθαριότητα των δήμων οι 8.166 διοριστέοι της ίδιας προκήρυξης.

Με τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την κύρωση συμφωνίας με το Αζερμπαϊτζάν, η παράταση έχει καταληκτική ημερομηνία την 30η Οκτωβρίου 2019.

Οι συμβάσεις του προσωπικού ανανεώθηκαν προ εξαμήνου μέχρι τη δημοσίευση από το ΑΣΕΠ των οριστικών πινάκων διοριστέων, κάτι που αναμένεται αύριο.

Η νέα ρύθμιση κρίθηκε αναγκαία, ώστε να μην υπάρξουν κενά στις υπηρεσίες καθαριότητας καθώς μεταξύ της δημοσιοποίησης των πινάκων και της ανάληψης των καθηκόντων του μόνιμου προσωπικού μεσολαβεί η διεκπεραίωση των απαιτούμενων διαδικασιών (υποβολή δικαιολογητικών, δημοσίευση της πράξης διορισμού, κοινοποίηση του διορισμού και προθεσμία έως 30 ημερών για την ορκωμοσία), χρονικό διάστημα που κυμαίνεται από 25 έως 45 ημέρες ή ακόμα και ένα δίμηνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκαίνια της έκθεσης ΟΛΚΑΣ ΙΙ στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος

Ο Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης, παρεβρέθηκε στα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης “ΟΛΚΑΣ ΙΙ-Ταξιδεύοντας από και προς το Βυζάντιο. Μεσαιωνικά λιμάνια από τον Εύξεινο Πόντο στην Ανατολική Μεσόγειο”, που πραγματοποιήθηκαν στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος. Η ενδιαφέρουσα έκθεση, που διοργανώνει το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Βυζαντινών Μνημείων και η Εταιρεία[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *