Παρατείνονται οι συμβάσεις στον τομέα της Υγείας

Την παράταση των συμβάσεων όλων των κατηγοριών επικουρικού προσωπικού, στον τομέα της υγείας προανήγγειλε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο οποίος σε σχετική δήλωση για το θέμα αναφέρει πως το ζήτημα θα επιλυθεί με διάταξη που θα κατατεθεί στη Βουλή.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Σχετικά με τις συμβάσεις επικουρικού προσωπικού οι οποίες λήγουν στο προσεχές χρονικό διάστημα, διευκρινίζεται ότι κατατίθεται διάταξη στη Βουλή για την παράταση των συμβάσεων όλων των κατηγοριών επικουρικού προσωπικού, κατ’ αρχάς έως το τέλος του 2020. Η διάταξη θα έχει αναδρομική ισχύ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδήλωση για το Βραβείο Ζαχάρωφ 2016 την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου…   Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνει την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, εκδήλωση για το βραβείο Ζαχάρωφ 2016 για την ελευθερία της σκέψης, το οποίο απονέμει το Ευρωκοινοβούλιο από το 1988. Το φετινό βραβείο δόθηκε στη Νάντια Μουράντ και τη Λαμίγια Χατζιμπασάρ,[…]

Περισσότερα »

Νίκαια: Έφοδος του Ρουβίκωνα στο Κρατικό Νοσοκομείο

«Έφοδο» στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας πραγματοποίησαν περίπου 10 μέλη του «Ρουβίκωνα» με αφορμή το θάνατο της νοσηλεύτριας από την Αρμενία που έπεσε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου στην προσπάθειά της να αποφύγει τον έλεγχο.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *