Παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Προσαγάγονται αυτή την ώρα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση τουλάχιστον 15 άτομα του Ρουβίκωνα όπου λίγο νωρίτερα πέταξαν φέιγ βολάν και φώναζαν συνθήματα σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ήταν ομιλητής ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας είχαν μπει λίγο νωρίτερα ένα-ένα στην εκδήλωση για να μην κινήσουν υποψίες, και όταν στο βήμα ήταν ο υπουργός Οικονομικών άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να πετούν τρικάκια.

Αστυνομικοί ήταν μέσα στην εκδήλωση, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Ρουβίκωνας θα επιχειρήσει να κάνει παρέμβαση στη συγκεκριμένη εκδήλωση και αυτή την ώρα τα άτομα έχουν εγκλωβιστεί και θα μεταφερθούν στην ασφάλεια.

Σε μακροσκελές κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ρουβίκωνας αναφέρει: «Τα τελευταία δέκα χρόνια η Ελλάδα μαστίζεται από την χειρότερη οικονομική κρίση στην μεταπολεμική της ιστορία με συνέπειες που είναι δύσκολο να αναλυθούν η ακόμη και να περιγραφούν, τουλάχιστο για όσο θα βρισκόμαστε μέσα σε αυτήν. Στο πολιτικό επίπεδο δυο είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη περίοδο αυτή. Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και της ακροδεξιάς στη κοινωνία. Στην οικονομία αυτό που άλλαξε ήταν το σκάσιμο της φούσκας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και η συνεπακόλουθη κρίση χρέους που οδήγησε στα μνημόνια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρχονται μειώσεις-σοκ για 1 εκατ. συνταξιούχους

Ισχυρό σοκ περιμένει περισσότερους από ένα εκατομμύριο συνταξιούχους, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να δουν τις επικουρικές συντάξεις τους να ψαλιδίζονται αρκετά από τις αρχές του 2015. Σύμφωνα με την αποκάλυψη του Mega, υπάρχει έγγραφο-ντοκουμέντο το οποίο προβλέπει τη μείωση των επικουρικών συντάξεων περίπου 1.050.000 συνταξιούχων του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής[…]

Περισσότερα »

Στο διαδίκτυο όσοι έχουν ανασφάλιστο αυτοκίνητο

Στα μέσα Μαϊου θα ξεκινήσει η διαδικασία για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων, όπως ανέφερε στον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής. Σε δηλώσεις του μετά από την συνάντηση με τον διοικητή, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ζήτησε να δοθεί τέλος,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *