Παρεμβάσεις για την επισκευή και συντήρηση του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ύδρας

Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο την «Επισκευή και συντήρηση Α’ Δημοτικού Σχολείου Ύδρας», προϋπολογισμού 180.000 ευρώ με ΦΠΑ, εξασφάλισαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Ύδρας, Γεώργιος Κουκουδάκης.

Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας, αφορά σε παρεμβάσεις για την επισκευή και τη συντήρηση του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ύδρας που βρίσκεται στη Χώρα του Δήμου στη θέση «Άγιος Ταξιάρχης», προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάζει, με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του και την ασφάλεια των παιδιών.

Μεταξύ άλλων, θα υλοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες: αντικατάσταση υγρομόνωσης και κεραμιδιών στέγης και τοποθέτηση μόνωσης, κατασκευή περιμετρικών και κατακόρυφων υδρορροών στέγης, έλεγχος αρμολογημάτων και φέρουσας τοιχοποιίας, κατά τόπους επισκευές και αποκατάσταση αρμολογημάτων στις εξωτερικές όψεις του κτιρίου, επισκευή – αντικατάσταση των ξύλινων ψευδοροφών των αιθουσών και άλλων βοηθητικών χώρων, μικροεπισκευές στους τοίχους και τις οροφές του υπογείου χώρου, χρωματισμούς, αντικατάσταση ξύλινων παραθύρων κτιρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντιδράσεις για την αλλαγή Δήμου στον οποίο ανήκει η Νησίδα Σαν Τζώρτζη

Του Χρήστου Παπαδόπουλου… Επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει με τη βραχονησίδα Σαν Τζώρτζη, γνωστή και ως Άγιος Γεώργιος ή Βέλβινα, που βρίσκεται στην είσοδο του Αργοσαρωνικού ζητάει από την Ελληνική Στατιστική Αρχή ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Παναγιώτης Χατζηπέρος. Η νησίδα, μετά την τελευταία απογραφή του 2011 εντάχθηκε διοικητικά στο Δήμος[…]

Περισσότερα »

Ο Δήμαρχος Πειραιά στην 29η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε την 29η Έκθεση Βιβλίου που πραγματοποιείται για ακόμα ένα καλοκαίρι στο Πασαλιμάνι και η διοργάνωσή της αποτελεί θεσμό για την πόλη. Ο κ. Μώραλης περιηγήθηκε στα περίπτερα μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά κ. Νίκο Παρασκευόπουλο. Ενημερώθηκε για τους τίτλους[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *