Παρουσιάστηκε στον Υπουργό Ναυτιλίας το νέο master plan του ΟΛΠ

Με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. captain Fu, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο του λιμανιού κ. Άγγελο Καρακώστα και το μέλος της διοίκησης και εκπρόσωπο του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Θάνο Λιάγκο. Παρόν στην συνάντηση ήταν και ο Γενικός Γραμματέας ΛιμένωνΒαγγέλης Κυριαζόπουλος.

Ο captain Fu, παρουσίασε στον κ. Πλακιωτάκη το νέο επικαιροποιημένο master plan του Οργανισμού, αναφέροντας ότι στις προθέσεις της κινεζικής πλευράς είναι η άμεση έναρξη των εργασιών.

Ο κ. Πλακιωτάκης ευχαρίστησε τα στελέχη της ΟΛΠ Α.Ε. για την ενημέρωση και υπογράμμισε ότι απόφαση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσουν άμεσα οι σχετικές επενδύσεις, στο πλαίσιο πάντα της νομιμότητας τόσο το εθνικού, όσο και του ευρωπαϊκού δικαίου.

 

in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντίστροφη μέτρηση για το Eurogroup, με τις «αντιπαροχές» στο επίκεντρο

Στις «αντιπαροχές» που μπορεί να δοθούν στην Ελλάδα κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup της προσεχούς Πέμπτης θα επικεντρωθούν οι συζητήσεις των επόμενων τεσσάρων ημερών. Οι φωνές στους κόλπους της Ευρωζώνης ότι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών θα πρέπει να φύγει από το τραπέζι των διαβουλεύσεων με κάτι χειροπιαστό πληθαίνουν μετά την[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *