Πατούλης: Μήνυμα για τα δύο χρόνια από τις πλημμύρες της Μάνδρας

Τη δέσμευσή του να μην συμβούν ξανά γεγονότα όπως αυτά στη Μάνδρα επαναδιατύπωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα, ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι «δεν θα επιτρέψουμε να ξαναζήσουν οι πολίτες της Αττικής, τέτοιες τραγικές στιγμές».

Χαρακτήρισε «ύψιστη προτεραιότητα» την καλύτερη θωράκιση της Αττικής. Κατεύθυνση προς την οποία προχώρησαν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας με στόχο την αποτροπή των πλημμυρικών φαινομένων, ενώ παράλληλα δρομολογούνται μελέτες και έργα για την καλύτερη θωράκιση της περιοχής.

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στρατηγική και με τη συνεργασία των αρμόδιων αρχών αλλά και ανθρώπων με τεχνογνωσία, διαμορφώνουμε ένα αποτελεσματικό σχέδιο πολιτικής προστασίας, προκειμένου να μην ξανανιώσει κανένας πολίτης απροστάτευτος», σημείωσε ο περιφερειάρχης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση με το Διοικητή Πυροσβεστικής Πειραιά

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων κατά την αντιπυρική περίοδο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Πειραιά κ. Διονύση Κουτσούκο και υπηρεσιακούς παράγοντες. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα στα νησιά Σαλαμίνα, Αίγινα και Αγκίστρι ενόψει της αυριανής επίσκεψης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *