Πατούλης: Μήνυμα για τα δύο χρόνια από τις πλημμύρες της Μάνδρας

Τη δέσμευσή του να μην συμβούν ξανά γεγονότα όπως αυτά στη Μάνδρα επαναδιατύπωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα, ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι «δεν θα επιτρέψουμε να ξαναζήσουν οι πολίτες της Αττικής, τέτοιες τραγικές στιγμές».

Χαρακτήρισε «ύψιστη προτεραιότητα» την καλύτερη θωράκιση της Αττικής. Κατεύθυνση προς την οποία προχώρησαν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας με στόχο την αποτροπή των πλημμυρικών φαινομένων, ενώ παράλληλα δρομολογούνται μελέτες και έργα για την καλύτερη θωράκιση της περιοχής.

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, στρατηγική και με τη συνεργασία των αρμόδιων αρχών αλλά και ανθρώπων με τεχνογνωσία, διαμορφώνουμε ένα αποτελεσματικό σχέδιο πολιτικής προστασίας, προκειμένου να μην ξανανιώσει κανένας πολίτης απροστάτευτος», σημείωσε ο περιφερειάρχης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Μώραλης: Να διδαχτούμε από τους παλαιότερους ότι πρέπει να μαχόμαστε

Στην επιμνημόσυνη δέηση, στο μνημείο του Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Ν. Φάληρο, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στον Πειραιά.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *