Πειραιάς – rapid test: Aύξηση κρουσμάτων covid19 κατά 5%

 

 

Αυστηρότερα μέτρα προστασίας έναντι του κορωναϊού, προτείνει ο διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Πειραιά και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της πόλης, Νίκος Πλατανησιώτης, εξηγώντας ότι σε αυτό πλαίσιο ξεκίνησαν και οι απολυμάνσεις στην πόλη, με αφορμή την υπερμετάδοση που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες.

Ειδικότερα, απολυμάνσεις έναντι της διασποράς του κορωνοιού πραγματοποιήθηκαν  στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου, όπου διεξάγονται καθημερινά ράπιντ τεστ από τα συνεργεία του ΕΟΔΥ έως και την ερχόμενη Κυριακή, αλλά και στο Πασαλιμάνι καθώς παρατηρείται συγχρωτισμός, αφού η άνοδος της θερμοκρασίας και ο καλός καιρός ευνοούν τους περιπάτους των πολιτών.

Ο κ. Πλατανησιώτης, μιλώντας στο Κανάλι 1 και την εκπομπή Μένουμε Πειραιά, στο πλαίσιο των ραπιντ τεστ που διεξάγονται στο Δημοτικό Θέατρο, έκανε λόγο για αύξηση των κρουσμάτων σε ποσοστό 5% επί του συνόλου των τεστ.

Υπογράμμισε μάλιστα, ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, θα ειδοποιούνται τηλεφωνικά για το αποτέλεσμα του τεστ, μόνο όσοι πολίτες βρεθούν θετικοί στον κορωνοιό.

Κ. Πετούση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΕΔΕ: Απορρίπτει με ψηφισμά της τον επανέλεγχο στις Συμβάσεις

Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ κατά τη τελευταία του συνεδρίαση συζήτησε για το θέμα του επανελέγχου μετατροπής συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου και κατέληξε στο εξής ψήφισμα: “Για μας στην Αυτοδιοίκηση είναι όχι μόνο αυτονόητο δικαίωμα, αλλά και καθήκον ο έλεγχος νομιμότητας από την Πολιτεία σε κάθε πράξη και σε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *