Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για τον Δημήτρη Βερβεσό

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για το «πάρτι» γενεθλίων του Δημήτρη Βερβεσού στο γραφείο του στον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, διατάχθηκε από τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Πειθαρχικών Συμβουλίων του ΔΣΑ, Χαρ. Αναλυτή.

Την πειθαρχική έρευνα για τους δικηγόρους της Αθήνας που παρίσταντο στο «παρτι» θα διενεργήσει ο πειθαρχικός σύμβουλος Αθανάσιος Βαρλάμης.

Η πειθαρχική έρευνα για τον  Δημήτρη Βερβεσό θα διεξαχθεί από το Πειθαρχικό του ΔΣ Πειραιά για λόγους κωλύματος , όπως και για έναν ακόμα δικηγόρο της Αθήνας που βρισκόταν στο χώρο του «παρτι» και είναι επισης σύμβουλος του ΔΣ της Αθήνας.

 

naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανοί Γερμανοί και Αμερικάνοι επιλέγουν Κρήτη για διακοπές

Πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Χανίων η παρουσίαση της έρευνας «Τουρισμός και Εμπόριο στην Κρήτη» του ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ, πρόκειται για έρευνα που υπήρξε ως προϊόν μιας ευρείας και συνεργασίας του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης και τους Εμπορικούς Συλλόγους Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου.  Για πρώτη[…]

Περισσότερα »

Αυξήθηκε κατά 1% η απασχόληση στην Ελλάδα το 1ο τρίμηνο

Αύξηση κατά 1% σημείωσε η απασχόληση στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2017, σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα Τετάρτη στη δημοσιότητα η Eurostat. Το ίδιο διάστημα, η απασχόληση στην Ευρωζώνη και στην ΕΕ αυξήθηκαν κατά 0,4%. Σύμφωνα με τη Eurostat, η Ελλάδα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *