Περ. Ενότητες Πειραιώς και Νήσων: Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Η Περιφέρεια Αττικής διανέμει από τις αρχές Απριλίου τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, σε 12.312 οικογένειες που διαμένουν σε Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν έως τις 22 Απριλίου 2021 και  περιλαμβάνουν είδη παντοπωλείου, είδη βασικής υλικής συνδρομής, νωπά και είδη οπωροπωλείου καθώς και βρεφικά είδη και είδη υγιεινής.

Ειδικότερα ήδη πραγματοποιήθηκαν διανομές στους Δήμους Νίκαιας Τροιζήνας, Πόρου, Αίγινας, Σπετσών και Κυθήρων. Σήμερα θα γίνουν στον Δήμο Κορυδαλλού και το πρόγραμμα θα ακολουθήσει ως εξής:

07-08-09/04/21 Δήμος Νίκαιας Ρέντη

08/04/21 Δήμος Αγκιστρίου

13-14/04/21 Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας

15-16/04/21 Δήμος Σαλαμίνας

15-16/04/21 Δήμος Περάματος

20-21-22/04/21 Δήμος Πειραιά

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: «Η στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, είναι ηθική μας υποχρέωση και απόλυτη προτεραιότητά μας.

Στόχος μας να απορροφήσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα ποσά για τους πολίτες της Αττικής που έχουν ανάγκη, ενώ για τη νέα προγραμματική περίοδο (2021-2027) θα διεκδικήσουμε άλλα περίπου 40εκ. ευρώ, προκειμένου να στηρίξουμε όσο περισσότερους συμπολίτες μας μπορούμε. Πρόκειται για ένα στοίχημα που έχουμε βάλει με στόχο να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο και είμαστε αποφασισμένοι να το κερδίσουμε και να πετύχουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παντελής Μπούμπουρας: Βράβευση από το Υπ. Πολιτισμού

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, κατά την οποία τιμήθηκε ο Παντελής Μπούμπουρας, για τις δραστηριότητες στήριξης και προβολής του ελληνικού πολιτισμού στην Οδησσό. Υπενθυμίζεται ότι ο Πειραιάς και η Οδησσός είναι αδελφοποιημένες πόλεις. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μώραλης, συνοδευόμενος από τους[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *