Πέρασε η ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία αποφάσισε την προκήρυξη ΑΜΚ 20 εκατομμυριών ευρώ.

Το παρών έδωσε ο Στράτος Σωπήλης που εκπροσώπησε τον Γιάννη Αλαφούζο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου, ο Ερασιτέχνης μέσω του Παναγιώτη Μπόμη και η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» με την πρόεδρο Τατιάνα Πιτυχούτη.

Στην γενική συνέλευση ο Σωπήλης επανέλαβε την πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να καλύψει εξ ολοκλήρου την αύξηση για να ανοίξει τον δρόμο στην «Panasia».

Στην αύξηση προτεραιότητα συμμετοχής θα έχουν μέχρι τις 31 Ιουλίου οι παλιοί μέτοχοι και μέχρι τις 23 οι νέοι! Σε περίπτωση που δεν προκύψουν νέοι, τότε οι παλιοί θα έχουν δικαίωμα να βάλουν λεφτά μέχρι τις 23 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. της ΠΑΕ η οποία αποφάσισε:

(α) Tην διεξαγωγή αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 20.000.000 ευρώ με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων μέχρι την 31/7/2018  & με ημερομηνία καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι την 23/8/2018.

Ο μέτοχος Iωάννης Αλαφούζος εξέφρασε την  δέσμευσή του να καλύψει και την νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με το ποσόν των €20εκ, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης της συμφωνίας όπως αναλυτικά ανέφερε και σε χθεσινή δήλωση του.

(β) Δεδομένου ότι η συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών προς τον κ. Πιεγκμποσαντ δεν έχει ολοκληρωθεί η Γ.Σ. αποφάσισε ότι δεν συντρέχει στο παρόν χρονικό σημείο λόγος αντικατάστασης του Δ.Σ. η οποία θα γίνει από τον επενδυτή αφού αποκτήσει την κυριότητα των μετοχών.

(γ) Εγκρίθηκαν οι συμβάσεις της ΠΑΕ από 1-7-2017 έως 30-6-2018 με μειοψηφία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΑΧΙΑΣ 2012 και του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Π.Α.Ο., οι οποίοι καταψήφισαν όλες τις συμβάσεις και ιδιαίτερα τις συμβάσεις με τον ερασιτέχνη.

Η Γ.Σ. θα επικυρώσει και επίσημα την απόφασή της περί ΑΜΚ την Τρίτη 10/7/2018 αφού ολοκληρωθούν και τυπικά οι γραφειοκρατικές διαδικασίες της προηγούμενης αύξησης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Απόψε ο Ολυμπιακός γιορτάζει μια νέα εποχή”

Φρένο στην άκρατη φημολογία των τελευταίων ωρών σχετικά με την παρουσία νεαποκτηθέντα παίκτη στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας του Ολυμπιακού, έβαλε ο διευθυντής επικοινωνίας των πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς. Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο facebook ο συνάδελφος ξεκαθαρίζει ότι ο Ολυμπιακός γιορτάζει μία νέα εποχή που αφορά τη συνεργασία[…]

Περισσότερα »

Με 25 αθλητές στο Διασσυλογικό Στίβου ο Ολυμπιακός

Με 25 αθλητές θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός στο Διασσυλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που θα διεξαχθεί στις 26 – 27 Απριλίου στον Άγ.  Κοσμά. Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό είναι οι: Άνδρες: Αλυφαντής Γιάννης, Κυριακίδης Πέτρος, Κουτσούκης Στέργιος, Μπασδέκης Βασίλης, Μουχλιανίτης Χρήστος, Βαρτζής Χαρίλαος, Μυλωνάς Αλέξανδρος, Τσοκάλης Θεόδωρος, Μουστάκας[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *