Περιφέρεια Αττικής: Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις “Καλοκαίρι 2020”

«Συμβάλλουμε στην ενίσχυση της πολιτιστικής ταυτότητας της Αττικής και ταυτόχρονα στηρίζουμε τους καλλιτέχνες και εργαζόμενους στο χώρο του πολιτισμού» τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, κατά την παρουσίαση του «πλουραλιστικού και υψηλής ποιότητας», πολιτιστικού προγράμματος εκδηλώσεων της περιφέρειας με τίτλο «Καλοκαίρι 2020».

Αναλυτικότερα, για το πρόγραμμα μίλησαν η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Χάρης Ρώμας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νίκος Πέππας, ανέφερε ότι χρηματοδοτείται από την περιφέρεια με ποσό άνω του 1 εκατ. ευρώ και ότι συμμετέχουν σε αυτό περίπου 600 καλλιτέχνες και τεχνικοί.

Ο περιφερειάρχης, αναφερόμενος στο πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε στις 17 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, επισήμανε ότι λόγω πανδημίας, θα παρακολουθήσουν δωρεάν τις εκδηλώσεις πάνω από 80.000 πολίτες, οι οποίοι όμως πρέπει να εξασφαλίσουν έγκαιρα τα δελτία εισόδου.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη στενή συνεργασία της περιφέρειας με τα φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων» και του Ελαιώνα, το οποίο έχει ειδικό αφιέρωμα φέτος στο Σοφοκλή.

Επισήμανε ότι η κατάρτιση του προγράμματος έγινε σε συνεργασία με περισσότερους από 45 δήμους και φεστιβάλ (Βράχων, Πέτρας, Αισχύλεια Ελευσίνας, Ελαιώνα, Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού κά), που πραγματοποιούν εκδηλώσεις αυτό το καλοκαίρι.

Υπογράμμισε πως μέσα από τις εκδηλώσεις αναδεικνύονται χώροι πολιτισμού και αναψυχής της περιφέρειας, όπως το Αττικό άλσος, το Πεδίον του ‘Αρεως και το πάρκο Τρίτση, ενώ στο θέατρο του Αττικού άλσους εξέχουσα θέση καταλαμβάνει η συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο για οκτώ παραστάσεις του αριστουργήματος του Αισχύλου «Πέρσες» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη.

Στην παρουσίαση, η οποία έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παραβρέθηκαν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Νότιου Τομέα, Δ. Νάνου, Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη και Μεταφορών Β. Γιαννακόπουλος, καθώς και καλλιτέχνες οι οποίοι συμμετέχουν στις εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών ο συνθέτης Γ. Κατσαρός, ο τραγουδιστής Γ. Ανδρεάτος, η ηθοποιός Χ. Αλεξανιάν, οι τραγουδίστριες Λ. Αλκαίου και Ζ. Παπαδοπούλου, καθώς και η ηθοποιός Κ. Σαμαρά. 

“O πολιτισμός συνιστώσα μιας υγιούς κοινωνίας”

Ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι η Περιφέρεια Αττικής αναδεικνύει τον πολιτισμό ως βασικό πυλώνα της πολιτικής της και συνιστώσα μιας υγιούς κοινωνίας και συμπλήρωσε:

«Ο πολιτισμός, όχι μόνο δεν διχάζει τους ανθρώπους αλλά, αντίθετα ρίχνει γέφυρες για να τους ενώσει. Βούληση της περιφέρειας είναι η ενίσχυση της πολιτιστικής ταυτότητας της Αττικής, η στήριξη των καλλιτεχνών και των εργαζομένων στο χώρο του πολιτισμού, που δοκιμάζονται εξαιτίας της πανδημίας, καθώς και η προσφορά πολιτιστικών αγαθών, υψηλής ποιότητας στους πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό δίνουμε υψηλή προτεραιότητα στην προάσπιση της δημόσιας υγείας, μέσα από την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων που έχουν οριστεί από τους αρμόδιους φορείς για τον αποκλεισμό της πιθανότητας διασποράς του νέου κορονοϊού».

Η αντιπεριφερειάρχης Ε. Δουνδουλάκη ανέφερε τις δυσκολίες που παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι για τον χώρο του Πολιτισμού. «Αντιμετωπίσαμε δύο καινοφανείς παραμέτρους: από τη μια τα απολύτως απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορονοϊού και από την άλλη η καταφανής ανάγκη του χώρου του Πολιτισμού για στήριξη».

Από την πλευρά του ο Χ. Ρώμας εξέφρασε την ικανοποίηση του για το τελικό αποτέλεσμα και υπογράμμισε ότι «η επιλογή των εκδηλώσεων έγινε με ποιοτικά και όχι πολιτικά κριτήρια αλλά και με γνώμονα τη στήριξη μικρών παραγωγών».

Το επικαιροποιημένο πρόγραμμα των προσεχών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2020» 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2020

 

5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

– ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ, αυλή 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν», θεατρική παράσταση με τη Χριστίνα Αλεξανιάν

9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

-ΔΗΜΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ, ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΣΠΕΤΣΩΝ, Μουσική συναυλία

11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΥΜΒΟΥ, Συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα ‘Αννας Μπιθικώτση

18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΩΝΟΥ, ELAIΩNAS FESTIVAL

19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΩΝΟΥ, ELAIΩNAS FESTIVAL

20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΩΝΟΥ, ELAIΩNAS FESTIVAL

– ΔΗΜΟΣ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ, «Ο Βασιλιάς Βάτραχος», παιδική θεατρική παράσταση από το Θέατρο «Θυμέλη»

21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ, «Μουσικό Λεύκωμα», μουσικοθεατρική παράσταση από το θέατρο «Θυμέλη»

– ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΕΥΡΥΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, Συναυλία με τη Γλυκερία και τη Μελίνα Κανά

– ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, «Μαρία Πολυδούρη», θεατρική παράσταση με τη Φωτεινή Φιλοσόφου

– ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, «Μαρίκα Κοτοπούλη, Το Αγρίμι», θεατρική παράσταση με τη Δήμητρα Παπαδήμα

– ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, Μουσική Συναυλία με το Σπύρο Πολυκανδριώτη

23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, Συναυλία με την Όλγα Βενέτη

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, συναυλία με τη Φωτεινή Βελεσσιώτου, «Στην Υγειά του Ρεμπέτικου…», Αφιέρωμα στη Σ. Μπέλλου, στον Στ. Βαμβακάρη και στον Β. Τσιτσάνη

25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά, «50 χρόνια η σούστα πήγαινε μπροστά… επειδή σ’ αγαπώ..»

26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τους Μπλε, τον Στάθη Δρογώση και την Αγάπη Διαγγελάκη

– ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, «Μαρίκα Κοτοπούλη, Το Αγρίμι», θεατρική παράσταση με τη Δήμητρα Παπαδήμα

27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  – ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, συναυλία του Γιώργου Κατσαρού, «Όταν το σαξόφωνο μαγεύει το φεγγάρι…»

– ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, «CINE ALIMOS», FILM FOOD FESTIVAL

– ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, «ART», θεατρική παράσταση με τους Θοδωρή Αθερίδη, ‘Ακη Κούρκουλο κ.α.

28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ», συναυλία με τη Στέλλα Κονιτοπούλου

– ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, «ART», θεατρική παράσταση με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Θανάση Τσαλταμπάση και Θανάση Κουρλαμπά

– ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΘΕΑΤΡΟ «Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», συναυλία με το Μανώλη Λιδάκη

– ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, FILM FOOD FESTIVAL

– ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ ΘΕΟΓΝΙΔΟΣ, «Το σύμπαν του Αϊνστάϊν», θεατρική παράσταση με το Θανάση Θεολόγη κ.α.

– ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ, Συναυλία με το Γιάννη Κότσιρα και την Ελευθερία Αρβανιτάκη

29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, συναυλία με τη Λένα Αλκαίου και τη Σοφία Βόσσου. Φιλική συμμετοχή ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

– ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό «Μ’ ένα καράβι τραγούδια από τη Χίο…»

– ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, FILM FOOD FESTIVAL

– ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ, Θεατράκι Νέας Περάμου, «Δον Καμίλο», θεατρική παράσταση με τον Πέτρο Ξεκούκη κ.α.

– ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, Συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη

30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

– ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «Δημήτρης Κιντής», συναυλία με τη Λία Βίσση «4 συχνότητες»

– ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, «ΑRT», θεατρική παράσταση με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Θανάση Τσαλταμπάση και Θανάση Κουρλαμπά

– ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

– ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΡΟΚΗΠΙΟΥ, «Δον Καμίλο», θεατρική παράσταση με τους Πέτρο Ξεκούκη, Γιώργο Ματαράγκα, Ελένη Φιλίνη, Τόνυ Δημητρίου κ.α.

– ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ «CINE ALIMOS», FILM FOOD FESTIVAL

31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ,  «Ο βασιλιάς πεθαίνει», θεατρική παράσταση από το θίασο «Μοντέρνοι Καιροί»

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  – ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΘΕΑΤΡΟ «Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», «Το Δάσος του Αισώπου», παιδική θεατρική παράσταση από το Θέατρο «Πρόβα»

– ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Δημ΄’ητρη Λιγνάδη

2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ, συναυλία με τον Γιώργο Κατσαρό

– ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, Ανοιχτό Θέατρο Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», συναυλία Διαμαντή Διονυσίου, Γρηγόρη Μπιθικώτση και Χάρη Βαρθακούρη κ.α.

– ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, χώρος Λιπάσματα,  συναυλία Χρήστου Θηβαίου, Παντελή Θαλασσινού και 6 ακόμη καλλιτεχνών

– ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, «Οι Ψευτοσπουδαίες», θεατρική παράσταση με τους Γ. Ατζολετάκη, Κ. Τζέμο κ.α.

– ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, «Το Δάσος του Αισώπου», παιδική θεατρική παράσταση από το Θέατρο ΠΡΟΒΑ

– ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΠΑΛΑΙΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, Μουσική Συναυλία με το Μάριο Φραγκούλη

3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ, συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης

– ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ ΘΕΟΓΝΙΔΟΣ, «Το δάσος του Αισώπου», θεατρική παράσταση από το Θέατρο ΠΡΟΒΑ

4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Συναυλία με τη Γλυκερία

–  ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Μ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ», «Καληνύχτα μητέρα», θεατρική παράσταση με τις Μαρία Σκούντζου και Αναστασία Παπαστάθη

– ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», «De profundis – Εκ Βαθέων», μουσικοθεατρική παράσταση με τη Μαρία Αναματερού

– ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ -ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΠΥΡΓΟ ΠΕΤΡΕΖΑ, Μουσική Συναυλία με την Κρινιώ Νικολάου

5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ     – ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, Ανοιχτό Θέατρο Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», «Το καρέ του Έρωτα», θεατρική παράσταση με τον Οδυσσέα Σταμούλη κ.α.

– ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «Δημήτρης Κιντής», Μουσικό Αφιέρωμα στον Πυθαγόρα

– ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, «Εγώ η Πόντια Σεβάς Χανούμ», θεατρική παράσταση της Πολίνας Γκιωνάκη

– ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΧΩΡΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ, Μουσική Συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα

6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Θέατρο «Φοίνικας», «Περιμένοντας τον Γκοντό», θεατρική παράσταση με τους Σπύρο Παπαδόπουλο, ‘Αρη Σερβετάλη κ.α.

– ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ- ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ , Ανοιχτό Θέατρο Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», συναυλία με τους Ελένη Ροδά,  Δημήτρη Κανέλλη,  Λάκη Χαλκιά και Λιζέτα Νικολάου

– ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΡΟΚΗΠΙΟΥ, «Δε βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω» θεατρική παράσταση με τους Σταύρο Νικολαϊδη, Σπύρο Σπαντίδα κ.α

– ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, «ART», θεατρική παράσταση με τους Θ. Αθερίδη κ.α.

7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, «CINE ALIMOS», συναυλία Παναγή Μπαρμπάτη, «Όμορφη Πόλη … Μαγική» με τους λυρικούς καλλιτέχνες, Αντώνη Κορωναίος, Ελένη Δάβου και Γιάννη Καρυτινός

– ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ  ΒΡΑΧΩΝ, συναυλία – αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα με τους Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Κώστα Τριανταφυλλίδη και Βασίλη Κορακάκη

– ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΘΕΑΤΡΟ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», συναυλία του Μανώλη Φάμελλου. Συμμετέχουν οι Στάθης Δρογώσης και Ανδριάνα Μπάμπαλη

– ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ ΘΕΟΓΝΙΔΟΣ, «Τι σου λείπει», θεατρική παράσταση από το Ίδρυμα το σπίτι του ηθοποιού

8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ», Συναυλία με την Δημοτική Αθηναϊκή Εστουδιαντίνα

9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑΣ, «Το καρέ του Έρωτα» θεατρική παράσταση με τον Οδυσσέα Σταμούλη κ.α.

– ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΘΕΑΤΡΟ «Μίκης Θεοδωράκης», «Νούρα, ένα πένθιμο Μπλουζ» μουσικοθεατρική παράσταση με τους Μ. Τουμασάτου, Ανδρ. Μπάμπαλη κ.α

10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, συναυλία με τον Γιώργο Χατζηνάσιο

– ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, «CINE ALIMOS», «Η σπείρα του έρωτα», θεατρική παράσταση με την Ανδρομάχη Δαυλού και τον ‘Αρη Γραικούση

– ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ, ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, «Ιστορίες του Παππού Αριστοφάνη», παιδική θεατρική παράσταση από τον Θεατρικό Οργανισμό «Κάτω από τη Γέφυρα»

– ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, «Δάφνες και Πικροδάφνες», θεατρική παράσταση με τον Πέτρο Φιλιππίδη κ.α.

– ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΖΗΡΙΝΕΙΟ, συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης

11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ», συναυλία με τη Ζωή Παπαδοπούλου, «Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου»

–  ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ, «Βάκχες», θεατρική παράσταση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΟΖΑΝΗΣ

– ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, «CINE ALIMOS», συναυλία με τη Μιμή Ρουφογάλη και την Ευτυχία Μοσχάκη, «Μουσικό Ταξίδι στον έναστρο Ουρανό»

– ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΘΕΑΤΡΟ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», «Περιμένοντας τον Γκοντό», θεατρική παράσταση με τους Σπύρο Παπαδόπουλο, ‘Αρη Σερβετάλη, Ορφέα Αυγουστίδη κ.α.

– ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑΣ, συναυλία Λίας Βίσση «4 Συχνότητες»

– ΔΗΜΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ, Μουσική Συναυλία Γιώργου Θεοφάνους

12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΣΚΕΠΑΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, «Οι Ψευτοσπουδαίες», θεατρική παράσταση με τους Γωγώ Ατζολετάκη, Κωνσταντίνο Τζέμο κ.α.

– ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, «CINE ALIMOS», «Τι σου λείπει», θεατρική παράσταση από το Ίδρυμα «Το σπίτι του Ηθοποιού»

– ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «Θανάσης Βέγγος», «Μαρίκα Κοτοπούλη, Το αγρίμι», θεατρική παράσταση με τη Δήμητρα Παπαδήμα

– ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, Μουσική παράσταση «Μουσικό Ταξίδι στον έναστρο Ουρανό», με τη σολίστ Μιμή Ρουφογάλη

– ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, Συναυλία με τη Ζωή Παπαδοπούλου, «Πήρα από τη νιότη χρώματα…» Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ, ΑΛΣΟΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΥ, «Οι Ψευτοσπουδαίες», θεατρική παράσταση με τη Γωγώ Ατζολετάκη, Κωνσταντίνο Τζέμο κ.α.

15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ, συναυλία με τη Λένα Αλκαίου και την Πέννυ Μπαλτατζή

– ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΘΕΑΤΡΟ «Αλέξης Μινωτής», «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του», θεατρική παράσταση με τον Τάσο Ιορδανίδη

– ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, Συναυλία με την Όλγα Βενέτη

16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, συναυλία με την Δημοτική Αθηναϊκή Εστουδιαντίνα

17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, συναυλία με τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης

– ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΘΕΑΤΡΟ «Αλέξης Μινωτής», «Οι Μάρτυρες των Αθηνών», θεατρική παράσταση με τις Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, Εβίτα Ζημάλη κ.α.

– ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, «Ιστορίες του Παππού Αριστοφάνη», παιδική θεατρική παράσταση από το Θεατρικό Οργανισμό «Κάτω από τη γέφυρα»

18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  – ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ», «Καληνύχτα Μητέρα», θεατρική Παράσταση με τις Μαρία Σκούντζου και Αναστασία Παπαστάθη

19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ    – ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΘΕΑΤΡΟ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ», συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

– ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ, συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τους Μπλε, τον Στάθη Δρογώση και την Αγάπη Διαγγελάκη

20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ,  συναυλία με τον Παναγή Μπαρμπάτη, «Όμορφη Πόλη … Μαγική», με τους λυρικούς καλλιτέχνες, Αντώνη Κορωναίος, Ελένη Δάβου και Γιάννη Καρυτινός

– ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, «Οι μάρτυρες των Αθηνών», θεατρική παράσταση με τις Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, Εβίτα Ζημάλη κ.α.

– ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ», Συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη

– ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ, ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, συναυλία με τους Γιώτα Νέγκα, Κώστα Μακεδόνα, Στέλιο Διονυσίου και Μίλτο Πασχαλίδη

– ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ, «Πέρσες» του Αισχύλου, θεατρική παράσταση από το Εθνικό Θέατρο

– ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, «DE PROFUNDIS-ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ», μουσική παράσταση με τη Μαρία Αναματερού

22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ, συναυλία με τη Στέλλα Κονιτοπούλου

–  ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, «Τι σου λείπει», θεατρική παράσταση από το Ίδρυμα «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ»

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – – ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, «Βάκχες», θεατρική παράσταση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΚΟΖΑΝΗΣ

24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, «Το όνειρο της διπλανής πόρτας», θεατρική παράσταση με τους Περικλή Λιανό, Μιχάλη Μαρκάτη και Ειρήνη Παπαδημάτου

25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», «Το σύμπαν του Αϊνστάϊν», θεατρική παράσταση με τους Θανάση Θεολόγη κ.α.

27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, συναυλία με τον Μιχάλη Δημητριάδη, «Στων Αγγέλων τα μπουζούκια»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *