Περιορισμοοί πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Καστοριάς

Αεροπορική οδηγία (NOTAM) που αφορά περιορισμούς επιβατικών πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Καστοριάς «Αριστοτέλης», εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Η νέα NOTAM, θα έχει ισχύ από σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου 2020 και εντάσσεται στα μέτρα πρόληψης κατά του Covid-19.

Ειδικότερα, θα επιτρέπονται μόνο οι αναχωρήσεις για πτήσεις επιστροφής αεροσκάφους με το πλήρωμά του (ferry flights). Από τους περιορισμούς πτήσεων στο αεροδρόμιο Καστοριάς «Αριστοτέλης» ισχύουν οι ακόλουθες εξαιρέσεις:

*Πτήσεις με επιβάτες διαμετακόμισης (Passengers in transit)

* Πληρώματα και επιβάτες των εξής πτήσεων: οι κρατικές (state flights), οι υγειονομικού ενδιαφέροντος (sanitary flights), οι ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος (humanitarian flights), οι πτήσεις που αναφέρουν ότι βρρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση (emergency flights) και οι στρατιωτικές πτήσεις (Military flights).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμπανάκι επιστημόνων για τις επόμενες εβδομάδες – Φόβοι για έξαρση κρουσμάτων

«Καμπανάκι» για ενδεχόμενη αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες εβδομάδες λόγω της χαλάρωσης που επικρατεί από μερίδα πολιτών στην τήρηση των μέτρων χτυπούν επιστήμονες. Οι εικόνες συνωστισμού σε νυχτερινά κέντρα και η χαλάρωση των μέτρων στα ΜΜΕ όπου αρκετοί επιβάτες δεν φορούν μάσκες είναι δύο στοιχεία που μπορεί να εκτοξεύσουν το[…]

Περισσότερα »

Κ. Τζαβάρας: Οι νησιώτες επιτέθηκαν στα ΜΑΤ ακόμη και με δυναμίτη

Για επιθέσεις των νησιωτών εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ ακόμα και με δυναμίτη έκανε λόγο ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας μιλώντας στο Νίκο

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *