Ποια είναι τα αδύναμα σημεία του κάθε ζωδίου;

Γράφει η Μαΐρα

Κριός: Είναι ανυπόμονος και ανήσυχος. Όταν θέλει κάτι το θέλει εδώ και τώρα. Κινείται κατά το συμφέρον του, σε τόσο έντονο βαθμό που μπορεί να γίνει ακόμα και εριστικός.

Ταύρος: Δεν εστερνίζεται απόψεις διαφορετικές από τις δικές του. Είναι κτητικός και καταπιεστικός με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Δεν θα αλλάξει τίποτα από τις συνήθειες του, καθώς αρνείτε πεισματικά οποιαδήποτε αλλαγή.

Δίδυμος: Δεν ξέρει ποτέ τι πραγματικά θέλει. Οι επιθυμίες του μεταβάλλονται ταχύτατα και αλλάζει πολύ εύκολα γνώμη. Η φλυαρία και η τάση του, να σχολιάζει τα πάντα τον κάνει να δυσκολεύεται να κρατήσει μυστικό.

Καρκίνος: Είναι αδύναμος να εκφραστεί συναισθηματικά και ταυτόχρονα είναι πολύ ευαίσθητος. Στην ζωή του ζητάει απεγνωσμένα την σιγουριά. Όταν νιώσει ευάλωτος, συμπεριφέρεται με ζήλια και κτητικότητα.

Λέων: Η υπερήφανη φύση του, συχνά αγγίζει τα όρια του σνομπισμού. Έχει τόση μεγάλη ανάγκη να γίνεται αποδεκτός που πέφτει εύκολα θύμα της κολακείας. Επίσης κάποιες φορές μπορεί να γίνει αυταρχικός.

Παρθένος: ασκεί κριτική στον εαυτό του. Θέτει τόσο υψηλούς στόχους που εάν δεν τους πραγματοποιήσει υποβιβάζει τον εαυτό του. Επίσης η εμμονή του στην λεπτομέρεια τον κάνει να χάνει την ουσία σε όλους τους τομείς.

Ζυγός: Έχει την τάση να αποφεύγει τα προβλήματα, παραποιώντας ακόμη και τα λεγόμενα του., προκειμένου να μην δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις. Στην σχέση του αναγκάζεται να κάνει συμβιβασμούς προκειμένου να μην χωρίσει, κάτι που αργότερα του προκαλεί δυσαρέσκεια.

Σκορπιός: Είναι μανιακός προς κάθε κατεύθυνση, εννοώντας πως κολλάει σε καταστάσεις και ανθρώπους μέχρι να τους φέρει εκεί που θέλει. Ενώ είναι ευαίσθητος, θέλει να εξουσιάζει τους γύρω του.

Τοξότης: Η ανυπομονησία μπορεί να τον κάνει να παραβλέπει υποχρεώσεις και σημαντικές λεπτομέρειες. Γίνεται αναξιόπιστος απέναντι σε φίλους και συνεργάτες, εξαιτίας της ανάγκης του για ελευθερία έστω και λίγων ωρών. Πολλές φορές προσβάλλει τους άλλους από έλλειψη διακριτικότητας.

Αιγόκερως: Ασκεί πολύ αυστηρή κριτική στους άλλους, προκειμένου να τους ελέγχει. Αντιμετωπίζει τους ανθρώπους και τις καταστάσεις σύμφωνα με τα πρέπει και δεν ξεφεύγουν από τα κοινωνικά στερεότυπα.

Υδροχόος: Διακατέχεται από μανίες και υιοθετεί εύκολα εκκεντρικές ιδέες.  Πολλές φορές συμπεριφέρεται σπασμωδικά ή επαναστατικά εξαιτίας της ανάγκης του για ριζικη αλλαγή.

Ιχθύες: Δεν μπορεί να καταλάβει πότε κάποιος του λέει αλήθεια ή ψέμματα. Αποφεύγει τις δύσκολες καταστάσεις και αν ζοριστεί γίνεται χειριστικός. Παίρνει εύκολα τις υποσχέσεις του πίσω.

πηγή: maira.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tο χέρι του συντρόφου μας… δείχνει τον χαρακτήρα του

Γράφει η Μαΐρα… Πόσοι από εσάς έχετε προσέξει το χέρι του/της συντρόφου σας, καθώς το αγγίζετε; Είμαι σίγουρη ότι ελάχιστοι έχετε παρατηρήσει το σχήμα του χεριού, των δακτύλων και των νυχιών. Και όμως μια προσεκτική ματιά στο σχήμα και στο μέγεθος τους θα σας αποκαλύψει πολύτιμα στοιχεία για τον χαρακτήρα[…]

Περισσότερα »

Καριέρα και ζώδια… Ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει (A΄ μέρος)

Γράφει η Μαΐρα… Κριός: Έχει ανάγκη από στρατηγική θέση.  Το να έχει δική του επιχείρηση είναι ότι καλύτερο για να εκφράσει την ανεξαρτησία του.  Επαγγέλματα που του ταιριάζουν είναι, στρατιωτικός, χειρουργός, πωλητής, σχεδιαστής, ερευνητής, επιχειρηματίας. Ταύρος: Καθώς είναι καλός εκτιμητής του φαγητού, εύκολα μμπορεί να αποκτήσει το δικό του εστιατόριο. […]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *