Ποιο είναι το κάρμα σου σύμφωνα με το ζώδιο σου (β΄ Μέρος)

Γράφει η Μαΐρα

Ζυγός: Το κάρμα του έχει σχέση με την ανάγκη του να προσαρμόζεται σε αυτές.  Η πρόκληση είναι να εκφράζεται λέγοντας την αλήθεια και τα θέλω του σχετικά με τα συναισθήματα του.

Σκορπιός: Έχοντας υποστεί ψυχική κακοποίηση σε προηγούμενη ζωή χρειάζεται να νιώσει δυνατός στο τώρα.  Η πρόκληση είναι να καταλάβει την ψυχική δύναμη που απέκτησε και να την χρησιμοποιήσει για την επιτυχία και την ευτυχία του.

Τοξότης: Το κάρμα του συνδέεται με μια ζωή χωρίς στόχους και πάντα υπό τις διαταγές ανθρώπων.  Τώρα θα πρέπει να βρει την μία και μοναδική αλήθεια του και να παραμείνει πιστός σε αυτή.

Αιγόκερως: Έδινε αξία ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό μόνο μέσα από την κοινωνική και επαγγελματική θέση που είχαν οι γύρω του και ο ίδιος.  Τώρα θα πρέπει να δίνει σημασία στα θέλω του και στις ανάγκες του για να ηρεμήσει η ζωή του.

Υδροχόος: Το κάρμα του, είναι γεμάτο από συγκρούσεις και διαμάχες με την εξουσία.  Η πρόκληση του είναι να συμπεριφέρεται με ευελιξία και να ακούει τι έχουν να του πουν οι γύρω του.

Ιχθύες: Το κάρμα του είναι βαρύ από την τάση του να αισθάνεται θύμά ή να προσπαθεί να γίνει προστάτης των αδύναμων.  Η καρμική του πρόκληση είναι να συμβουλεύει τους άλλους χωρίς να θεωρεί απαραίτητο να επωμιστεί τις ευθύνες τους για να τους απαλύνει τον πόνο.

Διαβάστε επίσης…

Ποιο είναι το κάρμα σου σύμφωνα με το ζώδιο σου (A΄ μέρος)

 

maira.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η γυναικεία ομορφιά εμπνέεται από την Ιταλία του Νότου…

the athenian chic Προσπαθώντας να ορίσει οπτικά την γυναικεία ομορφιά η σκέψη των περισσοτέρων πηγαίνει στην Ιταλία του Νότου, την Ιταλία των δεκαετιών του πενήντα και του εξήντα, τη Sophia Lauren, τη Gina Lollobrigita, την Anna Magnani, τη Silvana Mangano, τη Virna Lisi, τη Monica Vitti. Στο στιλ αυτών των[…]

Περισσότερα »

Άλλο συγχωρώ και άλλο ανέχομαι μέσα στην σχέση

Γράφει η Μαΐρα… «Τα σφάλματα είναι ανθρώπινα, η συγχώρεση είναι θεική».  Η διαφορά του συγχωρώ με το ανέχομαι είναι: συγχωρώ, υποσυνείδητα σημαίνει, κατανοώ το λάθος σου, όμως δεν είμαι πρόθυμος να το δεχτώ, ενώ ανέχομαι, σημαίνει ότι φοβάμαι να μην σε χάσω και σου δίνω περιθώρια. Η συγχώρεση προς τον[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *