Ποιο είναι το κάρμα σου σύμφωνα με το ζώδιο σου (A΄ μέρος)

Γράφει η Μαΐρα

Κριός: Το κάρμα του είναι αποτέλεσμα του εγωκεντρισμού του σε προηγούμενη ζωή.  Το ότι χρησιμοποιούσε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις για να καλύψει δικές του ανάγκες, προκαλεί τις σκληρές και επικριτικές συμπεριφορές στην τωρινή του ζωή.

Ταύρος: Οι έντονες υλικές του ανάγκες τον έκαναν κτητικό και ψυχρό.  Η πρόκληση στο τώρα είναι να βρεί υλική και επαγγελματική ασφάλεια.

Δίδυμοι: Το κάρμα τους συνδέεται με ψέμματα και θολές καταστάσεις.  Στην τωρινή ζωή θα πρέπει να ανακαλύψει την αλήθεια και να παραμείνει αφοσιωμένος σε αυτή.

Καρκίνος: Το κάρμα του είναι επιβαρημένο με το να αποζητά την προσοχή και την τρυφερότητα από τους γύρω του.  Η πρόκληση είναι να μπορεί να σταθεί συναισθηματικά μόνος του στη ζωή και να φροντίζει τον εαυτό του.

Λέων: Μέσα από την άσκηση εξουσίας, δημιουργεί ένα αυταρχικό κάρμα.  Σε αυτήν την ζωή θα πρέπει να προσφέρει και να δημιουργεί, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του.

Παρθένος: Ήταν επικριτικός και απαιτητικός, δημιουργώντας αντιπάθειες και χτυπήματα πισώπλατα από τους γύρω του.  Τώρα θα πρέπει να καταλάβει πως την κριτική του και την προσφορά θα πρέπει να τις προσφέρει ως υπηρεσίες.

maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλανητικό δελτίο για όλα τα ζώδια (Από τις 6 έως 12 Δεκεμβρίου)

   Από τον αστρολόγο Γιάννη Μπαρδόπουλο… Για το Σάββατο 6/12, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο των Δίδυμων, στις 5:43 ο Ερμής είναι σε θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό, στις 11:28 η Σελήνη είναι σε θετικό εξάγωνο και αυτή με τον Ουρανό, στις 12:15 η Σελήνη πραγματοποιεί αρνητική αντίθεση[…]

Περισσότερα »

Πλανητικό Δελτίο για όλα τα Ζώδια… από 7 έως 13 Μαρτίου

Του αστρολόγου Γιάννη Μπαρδόπουλου… Για το Σάββατο 7/3, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο της Παρθένου, στις 2:51 εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, και στις 12:45 πραγματοποιεί την μοναδική αστρολογική όψη της μέρας ένα θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Συμπέρασμα: είναι γεγονός ότι αρκετούς τους διακατέχει ένα άγχος[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *