Πλανητάριο: Με τον «Κόκκινο Πλανήτη» ανοίγει η χειμερινή περίοδος

Mε την νέα παραγωγή του με τίτλο «Ο Κόκκινος Πλανήτης», θα υποδεχθεί τη χειμερινή περίοδο το Ψηφιακό Πλανητάριο στο Ιδρυμα Ευγενίδη, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019.

Θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις (18:30 και 20:00) και θα τις προλογίσει ο Δρ. Κοσμάς Γαζέας, λέκτορας του Τομέα Αστροφυσικής, Αστρονομίας και Μηχανικής στο Τμήμα Φυσικής του ΕΚΠΑ.

Η είσοδος την ημέρα της πρεμιέρας είναι ελεύθερη. Απαραίτητα είναι τα δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων θα πραγματοποιείται από το Ταμείο του Πλανηταρίου από τις 18:00 της ίδιας ημέρας. Κάθε άτομο θα μπορεί να προμηθευτεί έως 2 δελτία εισόδου. Θα διατεθούν 240 δελτία εισόδου για κάθε προβολή.

Σημειώνεται ότι οι χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, ενώ έχει προβλεφθεί διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα ή/και χειλεανάγνωση. «Οι σκύλοι – οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι», όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ραφ. Πυλαρινός: Φιλο…Σοφίσματα για την Αμαρτία τη Φύση την Αλήθεια τον Θεό

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου ΦΙΛΟ-ΣΟΦΙΣΜΑΤΑ! του Ραφαήλ Πυλαρινού, από τις εκδόσεις PROSVASIS.   Στις σελίδες του βιβλίου ο Διευθυντής Ορχήστρας Ραφαήλ Πυλαρινός καταθέτει ένα απόσταγμα από σκέψεις κι εμπειρίες της ζωής του έτσι όπως αυτές τις διαμόρφωσε στο περιθώριο[…]

Περισσότερα »

Αφιερώματα σε μουσικά ζευγάρια του ελληνικού πενταγράμμου

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Πειραιά ΕΦΤΑ διοργανώνει κύκλο Ελληνικών Μουσικών Αφιερωμάτων στο cafe 14 (Β.Γεωργίου Α΄ 14). Πρόκειται για  αφιερώματα σε μουσικά ζευγάρια του ελληνικού πενταγράμμου που έγραψαν ιστορία και γράφτηκαν στις καρδιές όλων μας Έναρξη αυτή την Παρασκευή 19/2/16, 10.30 μ.μ., με αφιέρωμα στην ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ και τον ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ! Συντελεστές: Κατερίνα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *