Πλατφόρμα αποβίβασης επιβατών για έκτακτες συνθήκες απέκτησε η ΟΛΠ Α.Ε.

Η ΟΛΠ Α.Ε. προχώρησε στην μελέτη και προμήθεια μίας νέας πλατφόρμας αποβίβασης επιβατών, η οποία κατασκευάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις διαστάσεις των πλοίων της Ακτοπλοΐας αλλά και των κρουαζιεροπλοίων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή και θα χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις αδυναμίας χρήσης των ιδίων μέσων του πλοίου. Η νέα πλατφόρμα δύναται να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε διαφόρων μεγεθών πλοία που προσεγγίζουν στον λιμένα του Πειραιά και βελτιώνει την επιχειρησιακή ικανότητα του λιμένος για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

Η όλη διαδικασία πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη ανεξάρτητου Φορέα  Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων (INDΕPENDENT THIRD PARTY) και τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα πρότυπα μελέτης και  κατασκευής, με γνώμονα την αναβάθμιση της ασφάλειας στους χώρους αρμοδιότητάς της ΟΛΠ Α.Ε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκπομπή «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο» 22/04/2014

Ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε το πρωί της Τρίτης, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο», στο Δημοτικό Ραδιόφωνο «Κανάλι 1 – 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος  Ν. Παρασκευάς.   ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ Σε άποψη ακροατή ότι πρέπει να μπει φραγμός στα σχέδια των οικονομικών συμφερόντων που[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *