ΠΟΕΔΗΝ: Ένταση -και τραυματίες- έξω από το υπ. Υγείας το πρωί της Τετάρτης

Ένταση σημειώθηκε το πρωί έξω από το υπουργείο Υγείας, καθώς μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία που πραγματοποίησαν διαμαρτυρία προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ και να προσεγγίσουν το υπουργείο.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Ιωάννη Λαζαρίδη -ο οποίος μίλησε στο Κανάλι Ένα- από την συμπλοκή τραυματίστηκαν ορισμένοι εκ των συμμετεχόντων στη διαμαρτυρία μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως τόνισε ο κ.Λαζαρίδης «είχαν βρεθεί στο σημείο για να παραθέσουν ειρηνικά τα αιτήματά τους στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και να ζητήσουν συνάντηση για το θέμα της μονιμοποίησης του έκτακτου προσωπικού στα νοσοκομεία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξανά στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Το θέμα της έκδοσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου αναμένεται να επανέλθει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, αφού εξετάσει τρία σημεία ως προς την τήρηση αρχείου προσωπικών δεδομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών ΑΕ (ΟΑΣΑ). Ειδικότερα, τετραμερής συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Αρχής, στην οποία συμμετείχε ο γενικός γραμματέας Μεταφορών του υπουργείου Υποδομών,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *