Ποιητική εκδήλωση στη Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς

Ποιητική εκδήλωση με τίτλο «Αντιστεκόμαστε με στίχους στη βία της εποχής» διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη και ο Κύκλος Ποιητών, σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ, στο Μνημείο Μάντρας Μπλόκου Κοκκινιάς (Ηλιουπόλεως 102Α).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ποίησης Αθηνών και συμμετέχουν οι ποιητές: Στέλλα Δούμου, Γιώργος Χ. Θεοχάρης, Χουάν Κάρλος Μέστρε (Ισπανία), Αλεξάνδρα Μπακονίκα, Νατζουάν Νταρουίς (Παλαιστίνη), Βίκτορ Ροντρίγκεθ Νούνιεθ (Κούβα). Το συντονισμό έχει αναλάβει η Ειρήνη Ρηνιώτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για το Μπλόκο της Κοκκινιάς «40 ημέρες μετά…» που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: Συνεργείο 10 ατόμων επιλύει τα προβλήματα των δημοτών

Νέο μεικτό συνεργείο που αποτελείται από 10 εργαζομένους,  δημιουργήθηκε στο Δήμο Πειραιά το οποίο θα λειτουργεί πιλοτικά για το επόμενο διάστημα, με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών, προκειμένου να επιλύονται το συντομότερο δυνατόν

Περισσότερα »

Η Κοντσίτα από την Αυστρία η νικήτρια της Eurovision

Η Αυστρία με το τραγούδι Rise Like a Phoenix και την εκκεντρική Κοντσίτα αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του 59ου διαγωνισμού της Eurovision, σε μια φαντασμαγορική βραδιά -που χαρακτηρίστηκε όμως από αρκετούς ένα κιτς κοκτέιλ ποπ μουσικής και πολιτικής. Η ελληνική συμμετοχή στην Κοπεγχάγη με το «Rise Up» των Freaky Fortune και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *