Πωλ Ευμορφίδης: Συνεχίζει το ταξίδι για το Έβερεστ ο ιδρυτής της Coco-mat

Του Συμεών Πεϊμανίδη

Το ταξίδι με το ξύλινο ποδήλατό του προς το Έβερεστ συνεχίζει ο ιδρυτής της coco-mat, Πωλ Ευμορφίδης. Σήμερα Τετάρτη βρίσκεται  στη Βόρειο Ελλάδα και από εκεί, σε λίγες μέρες, θα περάσει στην Τουρκία, για να συνεχίσει να καλύπτει τα συνολικά 7.500 χιλιόμετρα του ταξιδιού.

Το ταξίδι του κ. Ευμορφίδη για την ψηλότερη βουνοκορυφή του κόσμου γίνεται με σκοπό την υποστήριξη του έργου της WWF Ελλάς, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την αφύπνιση των πολιτών γύρω από τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης.

Μιλώντας στο κανάλι ένα, και ενώ έκανε ποδήλατο, ο Πωλ Ευμορφίδης αναφέρθηκε στο τελευταίο του εγχείρημα, στην προσπάθεια της WWF, ενώ απηύθυνε και ένα –ομολογουμένως- σημαντικό μήνυμα προς  τη νεολαία.

«Η φύση τους περιμένει, να τους διδάξει πράγματα» τόνισε, απευθυνόμενος στους νέους, ο ιδρυτής της Coco-mat.

Να σημειωθεί ότι ο αυτοδημιούργητος και πολυσχιδής επιχειρηματίας στο παρελθόν έχει πραγματοποιήσει και άλλα τέτοια ταξίδια, με το μεγαλύτερο να ξεπερνά τα 12.000 χιλιόμετρα.

Οι δηλώσεις του Πωλ Ευμορφίδη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Yποστήριξη σε άτομα με αναπηρία που θα ψηφίσουν

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ατόμων με αναπηρίες, που συνδέονται και με την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, έχουν προβλεφθεί τα αναγκαία μέτρα, προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή των εκλογέων αυτών στην κορυφαία εκδήλωση της δημοκρατίας.   Ειδικά για τις περιπτώσεις των εκλογέων με κινητικές αναπηρίες, οι οποίοι[…]

Περισσότερα »

Γ.Σταματογιάννης: Μεγαλύτερη αστυνομική φύλαξη στην περιοχή πέριξ των δικαστηρίων

Της Κωνσταντίνας Πετούση… Η περιοχή πέριξ των δικαστηρίων χρειάζεται μεγαλύτερη αστυνομική φύλαξη, δήλωσε στο Κανάλι Ένα 90,4 και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Κ. Πετούση & Ν. Παρασκευά, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πειραιά Γιώργος Σταματογιάννης, με αφορμή την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης. Εξάλλου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *