Η Πόλα Ρούπα διαψεύδει ότι ο 29χρονος συνδέεται με τον Επαναστατικό Αγώνα

Τα σενάρια που συνδέουν τον Επαναστατικό Αγώνα και την ίδια με τον 29χρονο που συνελήφθη για την κατασκευή των «τρομοπακέτων», διαψεύδει η Πόλα Ρούπα, σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, μέσα από την φυλακή, με κείμενο που δημοσίευσε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η Πόλα Ρούπα κάνει λόγο για «θεώρημα συγκοινωνούντων δοχείων» και για «νοητικό κατασκεύασμα των μηχανισμών δίωξης και καταστολής». Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι «ο Επαναστατικός Αγώνας, είχε πάντα μια συγκεκριμένη στρατηγική αγώνα από την οποία δεν παρέκκλινε σε καμία περίπτωση. Κάθε άλλη δράση δεν τον αφορά».

Στη συνέχεια συμπληρώνει ότι «έχω ήδη δηλώσει πως δεν θα μπορούσα για λόγους αξιακούς και για λόγους που αφορούν την επαναστατική μου συνείδηση να επιχειρήσω μια απόδραση μόνο για τον Νίκο Μαζιώτη από τη στιγμή που υπήρχαν και άλλοι πολιτικοί κρατούμενοι που ήθελαν να φύγουν από τις φυλακές. Και η πολιτική μου σχέση με όσους ήθελαν να αποδράσουν από τις φυλακές Κορυδαλλού σταματάει εκεί.».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποκαθίστανται σταδιακά οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Αποκαθίστανται σταδιακά οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες σε όλη τη χώρα, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και την εξασθένηση των ανέμων. Τα δρομολόγια των πλοίων μετά τις 15:00, από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, διεξάγονται κανονικά, ενώ πολλές ακτοπλοϊκές εταιρείες, λόγω της αυξημένης κίνησης ενόψει της Πρωτοχρονιάς,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *