Α. Πόντας κατά Γ. Καμίνη

Βολές κατά του Γιώργου Καμίνη εξαπέλυσε ο συνυποψηφιός του και επικεφαλής της κίνησης ΕΔΕΜ Α. Πόντας, σχολιάζοντας δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων ότι δεν θα παραιτηθεί από τη δημαρχία εάν εκλεγεί στην ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

Ο κ. Πόντας κάλεσε τον κ. Καμίνη να απαντήσει τι προτίθεται να κάνει εφόσον δεν εκλεγεί «πρόεδρος της Κεντροαριστεράς», όπως την εννοεί, ή εφόσον δεν προκριθεί καν στον δεύτερο γύρο.

Επίσης, άφησε αιχμές για τη θέση του σχετικά με το θέμα της ηλεκτρονικής ψήφου τονίζοντας: «Να μην χρησιμοποιεί την ηλεκτρονική ψήφο κανείς ως άλλοθι για την αποτυχία του». «Δεν είναι δυνατόν να δίδονται τελεσίγραφα περί της διαδικασίας και κάποιοι που αυτοαναγορεύονται ως δήθεν φαβορί, να καλλιεργούν, υπερθεματίζοντας υπέρ της ηλεκτρονικής ψήφου, το άλλοθι για την αποτυχία τους» πρόσθεσε.

Για την καθιέρωσή της ο κ. Πόντας ανέφερε ότι «θα πρέπει να διασφαλιστεί η διαδικασία, ώστε να μην εκτραπεί ο πραγματικός σκοπός της, ο οποίος είναι η ευρύτερη συμμετοχή των πολιτών και αντ’ αυτού οδηγηθούμε σε ένα αυθαίρετο γκρουπάρισμα ψήφων».

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Mνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δ. Πειραιά και Πανεπιστημίου

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν τη Δευτέρα ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς  κ. Νίκος Γεωργόπουλος, στο δημαρχείο Πειραιά. Το Σύμφωνο  συνεργασίας αφορά την εκπαίδευση φοιτητών και δημοτών στον τομέα της πληροφορικής. Το Πανεπιστήμιο Πειραιά θα τοποθετήσει  50 υπολογιστές στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, όπου  θα εκπαιδεύονται δωρεάν φοιτητές και[…]

Περισσότερα »

Συνεδριάζει την Τετάρτη 30/8 το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

Συνεδριάζει την Τετάρτη 30-8 στις 16:30 το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: ΘΕΜΑ 1ο: «Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2017». ΘΕΜΑ 2ο: «Μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2017» ΘΕΜΑ 3ο: «Συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης». ΘΕΜΑ 4ο: «Έγκριση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας Δήμου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *