Πορεία προς τη Βουλή από τις σχολικές καθαρίστριες

Με πορεία προς τη Βουλή συνεχίζεται η απεργιακή κινητοποίηση των σχολικών καθαριστριών με στόχο τη συνάντηση με κάποιον εκπρόσωπο της κυβέρνησης.

Νωρίτερα αντιπροσωπία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος συναντήθηκε με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη, χωρίς να αποσπάσουν τις υποσχέσεις που θα ήθελαν πάνω στα αιτήματα τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σημειώνεται πως οι σχολικές καθαρίστριες πραγματοποιούνπανελλαδική 24ωρη απεργία διεκδικώντας καλύτερες εργασιακές συνθήκες με πλήρη και σταθερή εργασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο 1,15 ευρώ ανά λίτρο η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης

Στο 1,15 ευρώ ανά λίτρο αναμένεται να διαμορφωθεί, με τα σημερινά δεδομένα, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης που θα διατίθεται από τον Οκτώβριο, επισημαίνει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Εξειδικεύοντας την εξαγγελία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για μείωση κατά 30% του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, ο κ.[…]

Περισσότερα »

Πεντάωρη στάση εργασίας στα τρόλεϊ

Πεντάωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν τα τρόλεϊ την Τετάρτη, 28 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ. Η στάση εργασία θα γίνει από τις 12:00 ως τις 17:00, και τα τρόλεϊ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00. Η στάση εργασίας κηρύχθηκε προκειμένου να μπορέσουν οι υπάλληλοι να συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση των Εργαζόμενων[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *