Υποτιμητική η αντιμετώπιση της Αυτοδιοίκησης από Π. Σκουρλέτη!

Κορύφωση της απόλυτης ρήξης, που εντατικά καλλιεργεί τις τελευταίες ημέρες εναντίον των Αιρετών, εκδήλωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Υπουργός Εσωτερικών.

Σε μια πρωτοφανή υποτιμητική αντιμετώπιση απέναντι στους Αιρετούς, ο κ. Σκουρλέτης αρνήθηκε να τους συναντήσει όταν έφθασαν στο Υπουργείο.

Σημειώνεται ότι από το πρωί διεξαγόταν στη Βουλή, στην Ειδική Επιτροπή Περιφερειών, συζήτηση ειδικά για τον Κλεισθένη1.  Συγκεκριμένα, ενημέρωση από τον Γ.Γ. του ΥπΕσ, Κ. Πουλάκη, παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΕ και του Προέδρου της ΕΝΠΕ, καθώς και Βουλευτών των κοινοβουλευτικών κομμάτων.  Ο αρμόδιος Υπουργός, Π. Σκουρλέτης, ήταν απών από την κοινοβουλευτική διαδικασία.

Μετά τη Συνεδρίαση και δεδομένης καθυστέρησης που προέκυψε στη Βουλή, οι Δήμαρχοι έφθασαν στο Υπουργείο με μικρή απόκλιση από την προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού με τον Υπουργό (οφειλόμενη στην εξέλιξη της διαδικασίας στη Βουλή και όχι σε δική τους υπαιτιότητα).

Φθάνοντας λοιπόν, βρέθηκαν ενώπιον των αστυνομικών δυνάμεων.

Ο Υπουργός αρνήθηκε να τους δει, επικαλούμενος ότι είχε άλλα ραντεβού.

Απαίτησε δε, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γ. Πατούλης, να ανέβουν στο Γραφείο του, μετά από μία ώρα, μόνο τα Προεδρεία της ΕΝΠΕ και της ΚΕΔΕ και κανείς άλλος.

Έκλεισε δηλαδή την πόρτα στους δεκάδες Αιρετούς που είχαν καταφθάσει, στην πλειοψηφία τους, από την περιφέρεια, ειδικά για τη συγκεκριμένη συνάντηση.

Δεδομένων των προσβλητικών για το θεσμό εξελίξεων, οι Αιρετοί  -στη Συνεδρίαση της ΚΕΔΕ που είναι σε εξέλιξη-  προσανατολίζονται πλέον σε αίτημα συνάντησης με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Ρεπορτάζ Κανάλι Ένα

Ρεπορτάζ Κανάλι Ένα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μήνυμα του Γ. Μώραλη με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου

Μήνυμα με αφορμή την 42η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου απηύθυνε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου: «Τη σημερινή ημέρα τιμάμε όσους αγωνίστηκαν για τη δημοκρατία ενάντια στη χούντα. Σήμερα τιμούμε  τη νεολαία, τους νέους που αντιστάθηκαν. Η επέτειος του Πολυτεχνείου μας θυμίζει ότι οι[…]

Περισσότερα »

Δωρεάν εξετάσεις για HIV και Ηπατίτιδα στον Πειραιά

Toυ Χρήστου Παπαδόπουλου… Δωρεάν εξετάσεις για τον ιό HIV  και για τις Ηπατίτιδες B & C, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν όσοι δημότες του Πειραιά θελήσουν στον πεζόδρομο της Δραγάτση από τις 18:00 το απόγευμα έως τις 21:00 το βράδυ κάθε δεύτερη Παρασκευή του μήνα. Οι εξετάσεις έχουν ήδη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *